Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Samsung Gaming Hub з’являється на телефонах Galaxy

Samsung офіційно оголосили про появу додатку Gaming Hub на смартфонах Galaxy. Погляньмо що скоро зміниться для мобільних користувачів.
Поділіться новиною з друзями

Gaming Hub став популярним вибором для користувачів, які бажали використовувати на своїх смарт-телевізорах сервіси хмарного геймінгу. Компанія оголосила, що додаток Samsung Gaming Hub розшириться на телефони Galaxy.

Чому так важлива поява Samsung Gaming Hub на смартфонах

Багато сервісів вийшли на сцену хмарних ігор. Деякі великі гравці цього ринку, такі як GeForce Now і Xbox Cloud Gaming, зробили багато для розширення простору. Кожен із багатьох сервісів має власний додаток для різних платформ. Те, що Samsung Gaming Hub зробив, це об’єднало всі ці служби в одну програму для ще простішого доступу. Все це було реалізовано завдяки телевізорам Samsung.

Тепер Gaming Hub з’являється на телефонах Galaxy. На конференції розробників ігор компанія Samsung оголосила, що Gaming Hub розширюється за межі останніх версій телевізорів і з’явиться на смартфонах серії Galaxy.

Gaming Hub представить функцію Instant Plays, яка спрощує просто переходити до гри. Головна перевага Gaming Hub — швидкий доступ до більшості хмарних ігрових сервісів в одній програмі. Наявність додатка на вашому смартфоні може виявитися величезною перевагою, особливо якщо ви досить часто граєте в хмарні ігри. Це також забезпечить місце для більшої кількості користувачів, щоб насолоджуватися хмарними іграми більш доступним способом.

Додаток Gaming Hub також буде діяти як місце для користувачів, де автоматично зберігатимуться завантажені ігри, імовірно, коли вони будуть додані з Play Store або Galaxy Store. «Миттєві відтворення» — це спосіб, завдяки якому будуть працювати хмарні ігри.

Багато деталей ще належить розкрити, але Samsung зазначає, що Gaming Hub для мобільних пристроїв зараз знаходиться в бета-версії з «вибраною кількістю ігор», що, ймовірно, означає, що каталог буде невеликим для початку.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.