Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation 6, наступне покоління Xbox: чому хмарний геймінг стане популярнішим

Поділіться новиною з друзями

Майбутні консолі, такі як PlayStation 6 і наступне покоління Xbox, матимуть менший приріст продуктивності або значно вищу ціну порівняно з попередницею. Все це спричинено через кілька причин, як підкреслено в деяких нещодавніх коментарях відомого розповсюджувача інформації AMD.

Коментуючи заяву головного операційного директора Sony Хірокі Тотокі про те, що на PlayStation 5 важче збільшити прибуток упродовж життєвого циклу порівняно з попереднім поколінням через те, що деталі стають дорожчими в міру продовження циклу. Відомий інсайдер AMD Кеплер сказав, що все буде тільки ставати гірше в майбутньому. Ціна за транзистор залишалася незмінною через FinFET і збирається зрости з переходом на GAAFET/CFET. По суті сигналізуючи про кінець безплатної економії за допомогою простого стиснення матриці. Таким чином, майбутні консолі матимуть дедалі менший приріст продуктивності, щоб знизити витрати, або значно вищі ціни.

Коментарі Kepler щодо майбутніх консолей, таких як PlayStation 6 і наступного покоління Xbox, безперечно звучать правдивими, особливо враховуючи чутки, що циркулюють щодо наступної консолі Microsoft. Саме вона як кажуть, буде випущена у двох версіях, одна з яких буде портативною, яка, очевидно, буде меншою потужнішим, ніж основна. З іншого боку, консоль наступного покоління Sony, очевидно, планується як найпотужніша консоль свого покоління. Тому буде цікаво подивитися, як Sony впорається з ціноутворенням системи по відношенню до її можливостей.

Виходячи з цього нам здається, що сервіси хмарного геймінгу будуть лише набирати свою популярність з кожним роком. Особливо після останніх новин від тієї ж Sony, про те, що ексклюзивні ігри будуть виходити на ПК набагато швидше. Отже, ми зможемо без значних фінансових витрат грати, наприклад в Horizon Forbidden West: Complete Edition (поки що немає інформації про додавання гри, але зважаючи, що перша частина є в бібліотеці, то чекати другої лише питання часу) за допомоги сервісу хмарного геймінгу Boosteroid, або іншого.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.