Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Підбиваємо підсумки року нашої команди

Поділіться новиною з друзями

Ось і підходить до кінця непростий для нас всіх 2023 рік. Непростий для ігрової індустрії та сервісів хмарного геймінгу. Ми вже раніше публікували новину, про найвизначніші ігрові новини 2023 року та як змінювався ринок хмарних ігор за цей рік. Але найголовнішою новиною в українській спільноті хмарних гравців є те, що вони тепер можуть спостерігати за найбільш прогресивним ринком ігрової індустрії – хмарними ігровими сервісами. І всі ці новини Ви можете знаходити на нашому сайті, в нашій Discord спільноті та у соціальній мережі Х. На жаль ми зараз не можемо запустити наш YouTube канал через відсутність високошвидкісного інтернету, але все ж сподіваємося, що в майбутньому році це виправиться і Ви зможете переглядати тести ігор у різних хмарних ігрових сервісах, проходження найпопулярніших ігор та багато цікавих новин. А тепер перейдімо до нашої статистики, чого ми стигли досягти за короткий проміжок 2023 року.

Робота нашої команди

Наша команда – це злагоджений механізм, який складається з талановитих та відданих своїй справі авторів. Від тестерів ігор, контент менеджерів до креативних співробітників – кожен член команди працює в напрямку спільної мети – розширення можливостей поширення новин стосовно сервісів хмарного геймінгу.

Творча команда авторів розробляє корисний контент, який не тільки розважає, а й надає корисні поради та огляди новинок сервісів потокового передавання ігор. Ми прагнемо бути не лише джерелом розваг, але й надійним путівником у світі ігрового ринку, який стрімко розвивається.

Наші досягнення

У нас є чим пишатися в питанні поширення україномовного контенту. Ми ретельно працюємо над тим, щоб зробити новини про хмарний геймінг доступними для української аудиторії. Наші автори контенту старанно слідкують за світовими новинами ігрової індустрії, роблячи їх доступними для широкого кола хмарних гравців. Це дозволяє українським користувачам сервісів хмарного геймінгу не тільки отримувати задоволення від гри за допомоги GeForce NOW або Boosteroid, а й насолоджуватися останніми новинами цих та інших популярних у всьому світі сервісів.

Ми також пишаємося високим рівнем взаємодії в нашій спільноті. Сайт, чати та соціальні мережі стали місцем, де хмарні гравці можуть обговорювати свої враження, ділитися порадами, знаходити нових друзів по хмарному геймінгу та головне – розширювати Першу в Україні Спільноту користувачів сервісів хмарного геймінгу. Це взаємодія створює атмосферу, яка робить хмарний геймінг не просто грою, але і справжнім віртуальним співтовариством.

У 2023 році наша команда не лише запустила сайт, сторінку у Твіттер та спільноту у Discord. Ми почали розповсюджувати новини про те, що цікавить мільйони людей – сервіси хмарного геймінгу. Цього року, наш сайт хоч і почав працювати лише з жовтня, але ми встигли досягти деяких вершин. Багато наших статей вже потрапили у топ 3 пошукової системи Google. Деякі наші статті з’явилися у генераторі новин Google News

Подяка та побажання

На завершення цього року хочемо щиро подякувати всім нашим підписникам та спонсорам. Ви — джерело нашого натхнення та мотивації. Кожен ваш коментар, кожен лайк чи репост робить нашу спільноту сильнішою.

Також хочемо висловити вдячність нашій команді за їхню нескінченну працю. Без вашої творчості та наполегливості неможливо було б досягти таких висот.

Нехай Новий Рік принесе вам ще більше вражень від улюблених хмарних ігор, нових досягнень та радості. Бажаємо вам мирного неба і неймовірних пригод у світі хмарного геймінгу!

Завдяки вам ми зростаємо і процвітаємо. Щасливого Нового Року, наші дорогі хмарні гравці!

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.