Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

MultiVersus повернувся в сервіси хмарного геймінгу

MultiVersus повертається на ПК та консолі, а також знову доступна в хмарних ігрових сервісах. Погляньмо чому гра знову варта уваги.
Поділіться новиною з друзями

Після вилучення зі списку та перероблення MultiVersus тепер знову доступний на ПК, PlayStation і Xbox, повертаючи досвід боротьби на платформах. Гра, розроблена Player First Games, містить широкий список персонажів із різних франшиз Warner Bros., DC Comics тощо. Гравці можуть вибрати своїх улюблених персонажів для битви в знакових умовах, кожен з яких має унікальні здібності та стилі гри.

У MultiVersus стратегія відіграє вирішальну роль, оскільки гравці можуть брати участь як у дуелях 1 на 1, так і в командних матчах, схожих на Super Smash Bros. Механіка гри розроблена таким чином, щоб бути доступною для новачків, водночас пропонуючи рівень складності, який подобається досвідченим гравцям. Завдяки регулярним оновленням і появі нових персонажів і етапів гра продовжує розвиватися, зберігаючи зацікавленість гравців і свіжість конкуренції.

MultiVersus повертається до хмари

Окрім традиційних ігрових консолей і налаштувань ПК, MultiVersus також доступний через хмарні ігрові сервіси, що розширює його охоплення та зручність. Наприклад, Boosteroid дозволяє гравцям транслювати гру на різні пристрої, включаючи ноутбуки, планшети й навіть смартфони (а вже незабаром в роздільній здатності 4К). Цей хмарний підхід гарантує, що гравці можуть насолоджуватися грою з високою продуктивністю, незалежно від можливостей їх апаратного забезпечення. Просто увійдіть у свій обліковий запис Boosteroid, підготуйте підписку та запустіть гру на своєму пристрої.

Перевипуск MultiVersus має на меті розглянути попередні відгуки спільноти. Пропонуючи покращений ігровий баланс, покращену графіку та більш плавну онлайн-гру. Розробники також представили нові функції та контент, щоб збагатити досвід гравців. З увімкненою кросплатформною грою гравці на ПК, PlayStation і Xbox можуть грати без проблем.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.