Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Gamestream збирає 4,5 мільйона євро для глобального розширення

Французька компанія з надання послуг у сфері хмарних ігор Gamestream збирає 4,5 мільйона євро для глобального розширення. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Французька хмарна ігорна компанія Gamestream оголосила, що залучила 4,5 мільйона євро. Gamestream, запущений у 2019 році, створили співзасновники Іван Лебо та Ксав’є Кавін. Платформа Cloud Gaming вимагає лише трьох мегабіт пропускної здатності.

Компанія пропонує свої ігри через партнерство з видавцями, зокрема Disney Interactive, Outright Games і Microids, з понад 300 культовими ліцензіями для сімей і звичайних геймерів.

Хмарна ігрова платформа Gamestream розгорнута в Європі, на Близькому Сході, в Азії та Індії. Сервіс також поширює своє програмне забезпечення через готелі Accor по всьому світу. Після нещодавньої експансії в Індії компанія зараз дивиться на Західну Африку.

Що наразі відомо про розширення Gamestream

За словами Івана Лебо, співзасновника та президента Gamestream:

«У цих країнах менша конкуренція з боку американських гігантів, хоча потреба велика. Мало хто може дозволити собі купити консоль, а ще менше – ігри по 70 євро за штуку. Тому попит на Cloud Gaming високий. Гравці можуть отримати необмежену кількість ліцензій консольної якості зі свого комп’ютера, планшета чи смартфона лише за кілька євро на місяць. Цей новий збір коштів дозволить нам надалі просувати цю модель на міжнародній арені».

Audacia та Bpifrance — через свій фонд Tech and Touch — приєдналися до попередніх інвесторів компанії з Audacia та Bpifrance.

Томас Шмітц, інвестиційний директор Audacia, стверджує:

«Потокове передавання чітко представляє майбутнє відеоігор. Наявність такого гравця у Франції, — це фантастична можливість на цьому ринку. Його унікальна модель робить його серйозним конкурентом на світовій арені. Цей стартап знайшов своє місце, націлившись на конкретну ціль — гравців у країнах, що розвиваються, потенціал яких експоненціальний. У нас є всі підстави вірити в його успіх».

За словами Гійома Симонера, інвестиційного директора Bpifrance:

«Gamestream є прикладом успіху French Deep Tech. Всього за чотири роки він зарекомендував себе як головний гравець на міжнародній сцені хмарних ігор, ілюструючи прихильність French Touch до просування інновацій та лідерства Франції. Ми пишаємося тим, що сьогодні робимо внесок у його розширення через наш фонд Tech & Touch, який, сподіваємося, буде сильним і стабільним».


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.