Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Gamestream оголошує про велике партнерство з Focus Home Interactive

Постачальник хмарних ігор Gamestream, оголосив, про стратегічне партнерство з французьким розробником/видавцем ігор Focus Entertainment.
Поділіться новиною з друзями

Gamestream є світовим лідером на ринку хмарних ігор B2B із послугами, що працюють в Азії (Індонезія), на Близькому Сході (Дубаї) та в Європі (Швейцарія, Німеччина та Португалія). Gamestream надає готові рішення операторам зв’язку та готельним компаніям, надаючи унікальну технологію для кількох пристроїв і контент від найкращих міжнародних видавців.

Завдяки всесвітньо визнаному досвіду, експертним знанням і здатності створювати ігри, визнані суспільством, Focus Home Interactive стає справжнім лідером на ринку відеоігор, а Gamestream — зростаюча компанія, яка постійно оновлює свої технології з амбіціями працювати з найкращими в галузі.

Це партнерство є природним результатом цілей Gamestream і дозволяє створити привабливий і повний каталог ігор. Клієнти Gamestream матимуть можливість запропонувати своїм кінцевим користувачам деякі з ігор Focus Home Interactive.

Gamestream додає дві гри від Focus Entertainment

A Plague Tale: Innocence

Випущена у 2019 році й з того часу отримала масове визнання як критиків, так і геймерів, A Plague Tale: Innocence швидко зарекомендувала себе як основна гра на багатьох пристроях. Завдяки бездоганному художньому керівництву, розповіді та захопливій атмосфері ця гра від Focus Entertainment потрапила на вершину ігор AA, які кожен хороший шанувальник повинен мати у своїй ігротеці.

Нагадуємо, що A Plague Tale: Innocence ставить гравця на місце Аміції де Рун, 15-річної дівчини-підлітка зі знаті, яка намагається захистити свого молодшого брата в серці середньовічної Франції, спустошеної Чорною смертю. Франція, знекровлена 100-літньою війною, а також інквізицією.

The Surge

Ласкаво просимо до CREO, мегакорпорації, яка рятує світ! Катастрофічна подія вибила вас з роботи під час першого дня… ви прокидаєтеся з важким екзоскелетом у зруйнованій частині комплексу.


Як вам така співпраця? Опишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.