Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass Ultimate втрачає дві гри наприкінці грудня

Поділіться новиною з друзями

Xbox анонсувала дві гри, які покинуть бібліотеку сервісу хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming наприкінці грудня. Обидві ці гри зараз можна грати в хмарі. На щастя, ми не втрачаємо багато в цій хвилі, але чи означає це, що ми не виграємо?

NARAKA: BLADEPOINT

NARAKA: BLADEPOINT — це міфічний бойовий досвід PVP для 60 гравців із рукопашним боєм, натхненним бойовими мистецтвами, мобільністю, яка не піддається гравітації, величезними арсеналами ближнього бою та зброя далекого бою, легендарні настроювані герої з епічними здібностями – натхненні легендами Далекого Сходу.

Цю гру все ще можна грати за допомоги інших хмарних ігрових сервісів – Boosteroid та GeForce NOW.

Monster Train

Monster Train — це стратегія в стилі roguelike зі створення колод. Потрапивши в потяг до пекла, ви приймаєте тактичні рішення, щоб захистити кілька вертикальних полів битв. За допомоги підтримки багатокористувацької гри в реальному часі та нескінченній можливості відтворювати, Monster Train є еталоном жанру.

Цю гру все ще можна грати за допомоги інших хмарних ігрових сервісів – GeForce NOW.

Хоча завжди є розчарування, коли ігри залишають бібліотеку Xbox Game Pass і хмарний сервіс Xbox Cloud Gaming, важливо пам’ятати, що в службу регулярно додаються нові ігри. Гравці можуть з нетерпінням чекати появи нових захопливих ігор найближчим часом.

Гравці також можуть заощадити до 20% за допомогою знижки на членство, щоб зберегти ці ігри у своїй бібліотеці!

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.