Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass підтверджує додавання ще двох ігор

Добре сприйнятий шутер і один із популярних Soulslike минулого року приєднуються до популярної служби підписки Xbox Game Pass.
Поділіться новиною з друзями

Передплатники Xbox Game Pass можуть з нетерпінням чекати додавання ще двох ігор, які будуть додані цього року. Для користувачів сервісу підписки це були важливі два тижні, оскільки торішній шедевр у вигляді Star Wars Jedi: Survivor нещодавно вийшов для підписників рівня Ultimate. Tomb Raider: Definitive Edition та Brothers: A Tale of Two Sons заповнюють травневий календар Game Pass, і все це веде до довгоочікуваного випуску Senua’s Saga: Hellblade 2 від Ninja Theory 21 травня.

Нові ігри для підписників Xbox Game Pass

Розроблена та опублікована CI Games і випущена влітку 2021 року Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, хоч і не був надзвичайно популярним шутером, отримав похвалу від шанувальників і критиків за захопливий снайперський геймплей від першої особи. Гра стала продовженням свого попередника Sniper: Ghost Warrior Contracts 2019 року, який змінив дизайн відкритого світу серії на відкриту структуру на основі місій, подібну до популярної франшизи Hitman.

Нещодавно гру Lords of the Fallen від CI Games було сприйнято більш тепло, оскільки вона страждала від багатьох помилок і була недосконала на момент релізу. З того часу гра була виправлена й отримала останнє оновлення вмісту Master of Fate.

Нещодавно CI Games підтвердила чутки про те, що Lords of the Fallen та Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 з’являться на Game Pass цього року. У повідомленні зазначено, що угоду з Xbox було підписано лише кілька днів тому, 3 травня. Це величезна угода для шанувальників Soulslike ігор, які чекали розпродажу, щоб спробувати Lords of the Fallen. Крім того, це чудовий крок CI Games, щоб привернути увагу до менш відомої франшизи Sniper.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.