Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass підтверджує 4 гри на травень 2024 року

Корпорація Майкрософт офіційно підтверджує, що чотири гри вийдуть на службу підписки Xbox Game Pass у першій половині травня 2024 року.
Поділіться новиною з друзями

Майкрософт офіційно анонсувала чотири гри, які вийдуть на службу підписки Xbox Game Pass у першій половині травня 2024 року. Нові ігри додаються до Game Pass двома хвилями щомісяця. Як і очікувалося, сьогодні Microsoft оприлюднила всі ігри, які входять до першої хвилі нових доповнень сервісу підписки у травні 2024 року.

Перш ніж передплатники Game Pass перейдуть до ігор у травні 2024 року, вони можуть витратити час, щоб перевірити нове доповнення, яке було додано нещодавно. Roguelike гра Have a Nice Death тепер доступна підписникам, а передплатники можуть перевірити її в хмарі, на консолях і ПК. Разом з іншими новими іграми, які були додані до сервісу у квітні 2024 року, вона повинна значною мірою зацікавити шанувальників, поки вони очікують новинок у травні 2024 року.

Ігри першої хвилі Xbox Game Pass в травені 2024 року

  • Tomb Raider: Definitive Edition (хмара/консоль/ПК) – 2 травня
  • Kona 2: Brume (хмара/консоль/ПК) – 7 травня
  • Little Kitty, Big City (хмара/консоль/ПК) – 9 травня
  • Brothers: A Tale of Two Sons (Cхмара/консолі/ПК) – 14 травня
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 – 21 травня
  • Hauntii – 23 травня

З чотирьох нових ігор, які з’являться в Xbox Game Pass у першій половині травня 2024 року, лише одна випускається в день її релізу. Гра першого дня Little Kitty, Big City — це гра з відкритим світом, у якій гравці створюють хаос, як кішка, яка досліджує місто. Її дурний тон викликав деякі порівняння з Untitled Goose Game, і буде цікаво побачити, чи виправдає вона очікування з датою релізу 9 травня.


А як вам така новина? На які ігри чекали саме ви? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.