Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass: оновлення бібліотеки ігор від 20 серпня 2024

Xbox Game Pass оголошує чудові новини для підписників рівнів Core та Ultimate, а також новину для шанувальників Call of Duty: Black Ops 6
Поділіться новиною з друзями

З поверненням, друзі! У нас є для вас більше ігор, нові бонуси та обмежена за часом бета-версія, про яку можна поговорити! Відкрита бета-версія Early Access доступна для тих, хто попередньо замовить Call of Duty: Black Ops 6 , а також для учасників Game Pass Ultimate або PC Game Pass, і її можна завантажити для Black Ops 6 на консолях Xbox, у програмі Xbox на ПК або Battle.net з 28 серпня. А тепер перейдемо до всіх ігор!

Відкрита бета-версія дочасного доступу до Call of Duty: Black Ops 6, починаючи з 30 серпня

Вперше відчуйте екшен наступного рівня в Black Ops 6 . Ви можете почати завантажувати бета-версію 28 серпня 2024 року, перш ніж 30 серпня 2024 року почнеться відкрите бета-тестування раннього доступу. Відчуйте Omnimovement на собі, досліджуйте кілька абсолютно нових основних карт 6 на 6 і випробувайте нову зброю та гаджети. Заробляйте внутрішньоігрові нагороди, які можна грати в бета-версії та в Black Ops 6 після запуску повної гри в перший день за допомогою PC Game Pass і Game Pass Ultimate.

Незабаром

Atlas Fallen (хмара, ПК і Xbox Series X|S) – 22 серпня
Дайте волю шторму в цій пригодницькій рольовій екшн-грі з відкритим світом, збагаченою нещодавно випущеним великим безкоштовним оновленням Reign of Sand ! Насолоджуйтеся новою озвучкою, переробленою кампанією та зіткніться зі ще більш грізними істотами, озброєними новими каменями сутності. Киньте виклик богам у довгоочікуваному режимі складності «Нова гра +».

Core Keeper (хмара, ПК і Xbox Series X|S) – 27 серпня
Пориньте в Core Keeper , підземну пригоду, де ви самі формуєте свою подорож. Створюйте, будуйте та досліджуйте в динамічному світі. Розвивайте свого персонажа, розкривайте стародавні таємниці та беріть участь у захоплюючій кооперативній або змагальній грі. Прийміть виклик і розкрийте таємниці, які чекають на вас!

Star Trucker (хмара, консоль і ПК) – 3 вересня.
Доступно з першого дня з Game Pass! Сідайте на водійське сидіння вашої великої установки з ракетним двигуном, коли ви перевозите вантаж, шукаєте сміття та спілкуєтеся з еклектичною командою далекобійників-зірок у цій пронизаній Америці мандрівці найкращою відкритою дорогою – космосом!

Більше ігор з’явиться в Game Pass Core 21 серпня

Учасники Game Pass Core можуть з нетерпінням чекати ще трьох ігор, які з’являться в бібліотеці 21 серпня! Побудуйте місто своєї мрії в Cities: Skylines, відчуйте нагороди в пригодницькому екшні від третьої особи в Control: Ultimate Edition і сядьте за кермо, щоб підкорити екстремальні відкриті середовища в SnowRunner.

DLC / Оновлення гри

Оновлення Darkasso для Vampire Survivors
– доступне зараз З цим оновленням Vampire Survivors отримують Darkanas! Як Аркани, але Темні. Є п’ять, які можна розблокувати, і, як і Arcanas, ці модифікатори можуть суттєво змінити результат вашого бігу. Це оновлення також включає Кімнату 1665, нову сцену з 16 кімнат, на якій гравцям доведеться пробиватися через усі поверхи цієї диявольської кімнати.

Xbox Game Pass Ultimate Perks

Щотижня додаються нові бонуси! Перегляньте їх у розділі Game Pass вашої консолі, програми Xbox для ПК або мобільної програми Xbox Game Pass.

Idle Champions of the Forgotten Realm : п’ять чемпіонів – доступно зараз.
Розблокуйте 5 чемпіонів, 80 золотих скринь чемпіонів, знайомого та скін для Ле’зеля, який можна використовувати в Idle Champions of the Forgotten Realm , стратегічній грі з керуванням, яка об’єднує персонажів з усього світу. Мультивсесвіт Dungeons & Dragons у грандіозну пригоду.

XDefiant : Crimson Pack – доступний зараз
У цій комбінації ви побачите червоне! Набір Crimson Pack включає темно-червону оболонку персонажа Саміра, насичено-червону оболонку зброї MP5, оболонку зброї Ember M870, оболонку зброї Pelagic ACR 6.8 і шкіру зброї Amber M9.

The Elder Scrolls Online: 10-Year Anniversary Pack #3 – доступний зараз
Відсвяткуйте 10 років Elder Scrolls Online з 10-Year Anniversary Pack #3! Цей набір включає 1 сувій повторної специфікації атрибутів і 3 сувої досвіду Gold Coast.

Будуть видалені 31 серпня

Наступні ігри незабаром залишать бібліотеку Game Pass, тож не забудьте повернутися до них. Не забувайте заощаджувати 20% на покупці, щоб зберегти їх у своїй бібліотеці, якщо ви хочете й надалі розважатися!

  • Atomic Heart (хмара, консоль і ПК)
  • Guilty Gear -Strive- (хмара, консоль і ПК)
  • NBA 2K24 (хмара та консоль)

А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.