Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass оголошує про останню партію ігор на квітень 2024

Передплатники Xbox Game Pass отримають ще 9 ігор до кінця квітня місяця. Погляньмо ближче, що саме це за ігри.
Поділіться новиною з друзями

Xbox Game Pass робить ще один приємний крок для передплатників. До кінця місяця буде додано ще 9 ігор, але окремо ми ще поговоримо про найочікуванішу гру для підписників. Xbox Game Pass Core, який був запущений у вересні 2023 року, замінив Xbox Live Gold. Core пропонує членам каталог із понад 25 ігор, якими вони можуть насолоджуватися на дозвіллі, а вибір ігор змінюється приблизно два-три рази на рік.

На додаток до привабливості Xbox Game Pass Core, передплатники PC Game Pass і Game Pass Ultimate також отримують доступ до багатьох ігор у день релізу. 9 травня в Game Pass з’явиться гра першого дня — Little Kitty, Big City, пригода у відкритому світі, яка ставить гравців у роль чарівної чорної кішки, яка загубилася в місті. 8 серпня передплатники отримають доступ до SteamWorld Heist 2 у день запуску. У покроковій пригодницькій грі капітан Лівей і його команда збираються з’ясувати, чому вода раптово стала смертельною.

Xbox Game Pass: кінець квітня 2024 року

Однак перед цими двома випусками передплатники Xbox Game Pass можуть спробувати Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, коли вона вийде в перший день 23 квітня. Рольова гра Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, режисером і продюсером якої є творець Suikoden Йосітака Мураяма, вже доступна. Чудові відгуки, які на момент написання статті мали оцінку «Сильний» на OpenCritic і «Загалом сприятливий» на Metacritic. Духовний спадкоємець Suikoden розпочався як проєкт на Kickstarter, і його хвалять за епічну пригоду та величезний склад персонажів, які повертаються до часів класичних JRPG.

Xbox Game Pass Core також додав три гри 23 квітня: Deep Rock Galactic, Superhot: Mind Control Delete і Wreckfest. Ці ігри вже були частиною каталогу підписки, але Wreckfest було видалено в травні 2022 року, тож шанувальники мають бути раді, що вона повертається до служби підписки.

Однією з переваг (і недоліків, залежно від того, як її сприймають) підписки Xbox є те, що ігри регулярно видаляються та замінюються новими назвами. Разом із Have a Nice Death унікальна та химерна гра Soulslike Another Crab’s Treasure буде запущена в перший день 30 квітня, але Game Pass також видалить шість ігор того ж дня, включаючи Ravenlok і 7 Days to Die.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.