Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass дуже скоро втратить ці дві гри

Сервіс підписки Xbox Game Pass втратить незабаром дві чудові гри. Але загалом у лютому буде видалено чотири гри. Погляньмо на них ближче.
Поділіться новиною з друзями

Корпорація Майкрософт підтвердила список усіх ігор, які залишають бібліотеку Xbox Game Pass наприкінці місяця, і хороша новина полягає в тому, що підписку залишають лише кілька ігор. Лише одна з них мала підтримку сервісу хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming.

29 лютого Microsoft видалить Madden NFL 22 (консоль, ПК) і Soul Hackers 2 (консоль, ПК, хмара) з бібліотеки Game Pass. Якщо ви любитель футболу, можливо, вам буде втішно знати, що найновіша гра у серії, Madden NFL 24, нещодавно було додано до бібліотеки Game Pass (і Madden NFL 23 також досі доступний у Game Pass через EA play). Soul Hackers 2 було випущено на Game Pass 28 лютого 2023 року, тому, здається, Atlus/Sega могли укласти однорічну угоду з Microsoft.

Як зазвичай, передплатники Xbox Game Pass, які хочуть продовжувати грати, можуть придбати ці ігри зі знижкою 20%. Раніше цього місяця Microsoft видалила Galactic Civilizations III й Opus: Echo of Starsong з Game Pass, тобто Microsoft видаляє загалом чотири гри в лютому.

Що стосується доповнень до каталогу, Game Pass отримає ще купу ігор до кінця лютого, включаючи Tales of Arise, Return to Grace, Bluey: The Video Game, Indivisible тощо. У березні Diablo IV від Blizzard з’явиться в Game Pass.

Видалення Game Pass за 29 лютого

  • Madden NFL 22 — консоль, ПК
  • Soul Hackers 2 — консоль, ПК, хмара

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.