Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass додає дві нові гри до своєї бібліотеки

Поділіться новиною з друзями

Бібліотека Xbox Game Pass сьогодні знову зростає, додавши до сервісу дві захопливі інді-ігри — Phantom Abyss і Go Mecha Ball.

Гравці на консолях Xbox і ПК можуть грати в Go Mecha Ball вже сьогодні, і якщо у вас не було можливості зіграти в Phantom Abyss, поки вона була в Дочасному доступі, зараз є час перевірити її, оскільки гра запускається в повному обсязі.

В обидві гри можна буде грати через бібліотеки Xbox Game Pass і PC Game Pass на Xbox Series X|S і ПК вже сьогодні, а учасники Xbox Game Pass Ultimate також можуть отримати до них доступ через сервіс хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming на мобільних пристроях.

Go Mecha Ball (хмара, консоль і ПК)

Go Mecha Ball, розроблений компанією Whale Peak Games, — це стрілялка з подвійними палицями з елементами, схожими на ізгоїв, завдяки якій ви можете контролювати меха. Маючи у своєму розпорядженні цілий склад зброї, вам доведеться пробиватися через безліч аркадних рівнів з фізикою в стилі пінболу, знищуючи хвилі ворогів і босів, і попутно налаштовуючи свій механізм гри.

Існує 29 досягнень Go Mecha Ball, які можна розблокувати, і деякі з них потребують проходження гри на різних рівнях складності, тому, можливо, варто поглянути на список, перш ніж занурюватися у гру.

Phantom Abyss (хмара, консоль і ПК)

Хоча Phantom Abyss вже деякий час є в Xbox Game Pass як гра Дочасного доступу, команда розробників WIBY сьогодні випускає безплатне оновлення для повного запуску 1.0. Це асинхронна багатокористувацька гра, у якій вам доручається мчати крізь заповнені пастками та перешкодами процедурно згенеровані храми, щоб отримати священні артефакти.

Ми не впевнені, чи будуть додані нові досягнення Phantom Abyss сьогодні, але оновлення повністю переробляє Adventure Mode, додає оновлений класичний режим під назвою Abyss і усуває прокляття з батогів, які можна розблокувати через Adventure Mode.

Ознайомтеся з нашим списком підтверджених ігор, які цього року з’являться в Game Pass, зокрема Indiana Jones: The Great Circle, Avowed тощо.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.