Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass дала новий поштовх популярності одній з ігор

Схоже, що рівень Ultimate служби підписки Xbox Game Pass дає великий поштовх одній з популярних ігор всесвіту Зоряних воїн.
Поділіться новиною з друзями

Схоже, Xbox Game Pass дав величезний поштовх Star Wars Jedi: Survivor. Ця гра нещодавно була додана до бібліотеки EA Play, тобто вона доступна для всіх, хто має підписку рівня Game Pass Ultimate.

Щоб геймери Xbox могли отримати максимальну віддачу від своїх консолей, їм справді потрібно зареєструватися в Ultimate. Цей рівень підписки надає передплатникам не тільки всі ігри, додані в Game Pass, але й усі переваги, які колись були пов’язані з Xbox Live Gold, ексклюзивні бонуси, доступ до бібліотеки ігор EA Play та сервісу хмарного геймінгу. Незрозуміло, скільки людей мають такий рівень підписки порівняно зі звичайним Game Pass, але, здається, це значна кількість, якщо нещодавнє збільшення кількості гравців в останній грі серії Star Wars Jedi є ознакою цього.

Star Wars Jedi: Survivor є великим хітом на Xbox Game Pass Ultimate

Згідно з останніми даними, схоже, що кількість гравців зросла на колосальні 570% після додавання до Game Pass Ultimate. Само собою зрозуміло, що це справді колосальне зростання. Очевидно, що багато гравців стрибають у пригоди Кела Кестіса вперше після його дебюту в сервісі підписки.

Завдяки рівню Ultimate передплатники тепер можуть грати в обидві гри серії Star Wars Jedi, не сплачуючи нічого, крім плати за підписку. Star Wars Jedi: Fallen Order доступна через Game Pass Ultimate протягом багатьох років, і немає жодних ознак того, що вона буде видалена з сервісу в найближчому майбутньому. Це правда, що відомо, що EA час від часу знімає свої ігри з EA Play, але це в основному стосується багатокористувацьких ігор або ігор для одного гравця, у яких закінчився термін дії ліцензій або їх онлайн-функції були закриті..


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.