Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Cloud Gaming з’являється на Amazon Fire TV: грайте в популярні ігри без консолі

Консоль більше не потрібна! Грайте в найкращі ігри, такі як Starfield, Fallout 4 на своєму Fire TV за допомоги Xbox Cloud Gaming.
Поділіться новиною з друзями

Для геймерів, які шукають зручний і доступний спосіб грати в улюблені ігри Xbox, нова співпраця між Xbox і Amazon допоможе вам. У липні учасники Xbox Game Pass Ultimate, а відповідно користувачі сервісу хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming зможуть отримати доступ і грати в сотні хмарних ігор безпосередньо через програму Xbox на вибраних пристроях Fire TV — консоль не потрібна.

Ця інтеграція переносить величезну бібліотеку ігор Xbox Game Pass Ultimate на ваш телевізор лише за допомогою сумісного Fire TV Stick і контролера з підтримкою Bluetooth, що робить ігри доступнішими. Від епічних рольових ігор, як-от Starfield і Fallout 4, до високооктанових ігор, як-от Forza Horizon 5, ви можете насолодитися консольною якістю гри через хмарні ігри.

Як почати грати

Почати роботу просто. Візьміть Fire TV Stick 4K Max (2023) або Fire TV Stick 4K (2023). Ці доступні потокові медіаплеєри починаються від 49,99 долара США, що робить хмарні ігри доступнішими, ніж будь-коли раніше.

Потім завантажте програму Xbox на свій пристрій Fire TV через Amazon Appstore. Коли ви встановите та відкриєте програму, вам буде запропоновано ввійти за допомогою облікового запису Microsoft. Якщо ви вже є користувачем Xbox Cloud Gaming, ви матимете миттєвий доступ до трансляції та відтворення будь-якої із сотень хмарних ігор у бібліотеці Game Pass Ultimate.
Ще не учасник? Ви можете підписатися на Xbox Game Pass Ultimate через додаток за одну низьку місячну ціну. Для доступу до Fortnite є навіть можливість спробувати безплатно, членство не потрібне.

Останній крок: все, що вам потрібно зробити, це під’єднати сумісний контролер Bluetooth, і ви готові до гри! Бездротовий контролер Xbox, адаптивний контролер Xbox, контролери DualSense або DualShock 4 працюють без проблем. Після підключення все готово!

Портативний хмарний ігровий центр

Однією з найбільших переваг хмарних ігор є можливість грати в ігри преміум-класу без консолі. Fire TV Stick може бути компактним, але він може транслювати та запускати графічно інтенсивні ігри Xbox, такі як Senua’s Saga: Hellblade II.

Ця портативність також означає, що ви можете легко перенести налаштування хмарних ігор з телевізора у вітальні в іншу кімнату або навіть взяти його з собою в дорогу. Якщо у вас є надійне підключення до Інтернету, сумісний Fire TV Stick і сумісний контролер, ви можете брати з собою ігри Xbox Game Pass і збережені подорожі.

Розширений всесвіт для фанатів Fallout

Додаток Xbox з’являється на пристроях Fire TV саме вчасно, щоб фанати Fallout могли повністю зануритися у знамениту постапокаліптичну франшизу. Крім того, що вони можуть грати в такі улюблені ігри, як Fallout 4 і Fallout 76, через хмару на вибраних пристроях Fire TV, тепер вони можуть зануритися в широко відомий серіал Fallout TV, прем’єра якого відбулася на Prime Video у квітні.

Між іграми та шоу ентузіасти Fallout отримають безліч контенту, щоб відчути захопливий темний гумористичний всесвіт Wasteland. І вони можуть робити це без проблем, граючи, транслюючи або дивлячись на своїх пристроях Fire TV.

Більший вибір для геймерів

Це оголошення є продовженням зобов’язань Amazon щодо забезпечення найкращих розваг для наших клієнтів, у тому числі хмарних ігор найвищого рівня. Для звичайних геймерів або тих, хто тільки починає займатися цим хобі, він пропонує легку та недорогу точку доступу до бібліотеки Xbox Game Pass Ultimate. Завзяті геймери можуть використовувати його як зручний спосіб грати на іншому телевізорі або брати ігри в дорогу.

Ця підвищена доступність і гнучкість є ідеальною точкою для початку для тих, хто хоче дізнатися, у чому полягає галас навколо хмарних ігор.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.