Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Cloud Gaming сьогодні додає ще дві гри

Поділіться новиною з друзями

Гарний день для користувачів сервісу хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming та підписників Xbox Game Pass, оскільки до послуги приєдналися ще дві чудові гри, зокрема Assassin’s Creed Valhalla.

Сьогодні бібліотека Game Pass стає трохи більшою завдяки додаванню двох нових ігор. Це Assassin’s Creed Valhalla, і Figment: Journey Into the Mind виходять на Xbox Game Pass і PC Game Pass, і в них можна буде грати у хмарному ігровому сервісі Xbox Cloud Gaming.

Assassin’s Creed Valhalla (хмара, консоль і ПК)

Сьогодні в Game Pass з’явилася ще одна гра Ubisoft у вигляді чудової рольової екшн-ігри Assassin’s Creed Valhalla. У Valhalla ви граєте за воїна вікінга Ейвора, який подорожує до Англії, щоб заснувати новий клан вікінгів, здійснюючи набіги на поселення та врешті-решт втягнутись у конфлікт між Братством асасинів і Орденом тамплієрів. Це абсолютний монстр гри, і якщо ви все-таки почнете цю гру, розблокування всіх базових досягнень Assassin’s Creed Valhalla займе у вас понад 100 годин. Окрім цього списку, у вас також є різні оновлення ігор і деякі пакети DLC із додатковими досягненнями, які можна розблокувати.

Figment: Journey Into the Mind (хмара, консоль і ПК)

Музичний пригодницький бойовик Figment: Journey into the Mind також доступний сьогодні в Game Pass. Граючи за Дасті, ви досліджуватимете фантастичну країну Figement, яку розробник Bedtime Digital Games описує як «дивний і сюрреалістичний світ; місце, наповнене нашими найглибшими думками, бажаннями та спогадами, населене багатьма голосами, які ми чуємо в нашій голові». Після того, як починають з’являтися нові жахливі думки, ви, як Дасті, повинні допомогти розуму подолати страхи, вирішуючи головоломки та долаючи кошмари.

На жаль, у нас недостатньо даних, щоб дати вам приблизну оцінку виконання досягнень Figment: Journey into the Mind, тому, якщо ви завершили це, повідомте нам у коментарях, скільки часу вам знадобилося.

У січні в Game Pass з’явиться ще багато ігор, включаючи чудову Resident Evil 2 Remake. На жаль, незабаром Game Pass також втратить чотири гри.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.