Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Cloud Gaming: підтримка телевізора є ключовою для мейнстріму

Поділіться новиною з друзями

За словами Xbox, підтримка хмарних ігор для телевізійних пристроїв є одним із ключів до того, як потокове передавання відеоігор стане масовим.

Xbox сподівається вивести хмарний геймінг у мейнстрім завдяки партнерству з Samsung і додатку Xbox Cloud Gaming TV, включеному в телевізори Samsung 2022 року як частину Samsung Gaming Hub.

Як пояснив головний менеджер із продуктів Xbox Гаррісон Хоффман під час інтерв’ю на Gamescom, попри численні мобільні можливості, гра на телевізорі все ще є ключем до мейнстріму:

«Різні люди мають різну поведінку, певні ігри підходять для швидких ігор або гри на меншому екрані. Але одна з причин, чому я особливо в захваті від підтримки хмарних ігрових сервісів на телевізорах, полягає в тому, що наші ігри дійсно сяють на великих екранах, вони створені для великих екранів. Тож це здається логічним наступним кроком для нас».

«Люди справді звикли транслювати свої фільми та телешоу через додаток Netflix або Disney+. Ми хочемо, щоб трансляція гри була такою ж простою, як і трансляція фільму з Netflix. Це має бути така ж простота – це те, що потрібно, щоб вивести це в мейнстрім».

«Ми не досягнемо цих цілей, зосередившись лише на консолі та ПК. Нам потрібно робити такі речі, щоб розширити доступ і зацікавити більше користувачів».

«Це лише початок для нас, і люди навіть не знають, що вони можуть використовувати хмарний геймінг на ТВ в цьому році, тому, безумовно, є над чим попрацювати з точки зору обізнаності та освіти споживачів».

Упродовж інтерв’ю Хоффманн наголошує, що Xbox наполегливо працює над тим, щоб відтворити різноманітність можливих налаштувань користувачів під час тестування якості своїх послуг. Це єдиний спосіб забезпечити найкращий ігровий досвід для всіх користувачів:

«Ми виконали більшу частину нашого тестування сервісів хмарного геймінгу в домашніх мережах з домашнім Інтернетом, дротовим і бездротовим, і це сценарій, на якому ми зосереджені».

«Мій домашній телевізор підключений через Wi-Fi, мій роутер знаходиться на другому поверсі, а телевізор — на першому, і все чудово працює. Я граю кожен день. Звичайно, є деякі частини світу та деякі люди, які не мають достатньо якісного підключення до Інтернету, але це довготривалий процес. Ми впораємося».

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.