Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Cloud Gaming отримає вісім нових ігор у першій половині січня

Поділіться новиною з друзями

Новий рік розпочинається з неймовірних новин у хмарній ігровій індустрії. Сервіс хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming входить у Новий рік з однією грою, доступною зараз, і ще вісьмома іграми, які вийдуть протягом наступних кількох тижнів січня, ви знайдете щось, що захопить вас.

Close to the Sun – гра вже доступна

Необмежена утопія для наукових досліджень, Роуз Арчер виходить на борт у пошуках своєї сестри, швидко виявляючи, що не все так, як здається. Використовуйте свою кмітливість, щоб направляти Роуз у її подорож, щоб знайти її сестру Аду.

Hell Let Loose – 4 січня

Зберіть загін і вирушайте на поля битв Другої світової війни в постійно розширюваному хардкорному шутері від першої особи. Приєднуйтеся до інших гравців онлайн в епічних битвах на 100 гравців, які відбуваються на величезних масштабних картах.

Assassin’s Creed Valhalla – 9 січня

Станьте Ейвором, легендарним воїном вікінгів. Досліджуйте темні віки Англії, здійснюючи набіги на ворогів, розвиваючи своє поселення та зміцнюючи політичну владу, намагаючись заслужити місце серед богів у Валгаллі в цій схваленій критиками частині серії Assassin’s Creed.

Figment – 9 січня

Пригодницька екшн гра, яка запрошує вас дослідити унікальний, сюрреалістичний всесвіт, наповнений музикою, гумором і багатошаровим оповіданням. Приєднуйтеся до Дасті та його завжди оптимістично налаштованої подруги Пайпер у захопливій пригоді, намагаючись відновити втрачену мужність.

Super Mega Baseball 4 – 11 січня

Ця гра незабаром з’явиться в Game Pass Ultimate через EA Play, тому візьміть рукавичку та біту. Настав час зіграти в гру з найкращими гравцями. Бий, кидай, кидай і ковзай у головну тарілку з фірмовою комбінацією серії аркадного стилю та захопливої глибини ігрового процесу.

We Happy Few – 11 січня

Дія гри відбувається в ретро-футуристичному місті, що живиться наркотиками, в альтернативній Англії 1960-х років, We Happy Few — це пригодницька гра в жанрі бойовика, у якій ви ховаєтеся, боретеся та виходите з одержимого радістю світу омани.

Resident Evil 2 Remake – 16 січня

Перегляньте визнаний критиками кошмар Раккун-Сіті в Resident Evil 2 з новими візуальними ефектами, сучасною ігровою механікою та камерою через плече. Приєднуйтесь до поліцейського-новачка Леона С. Кеннеді та студентки коледжу Клер Редфілд, які борються за виживання під час таємничого спалаху вірусу в Ракун-Сіті.

Those Who Remain – 16 січня

Коли світло гасне, вуглинки темряви розпалюються в сонному містечку Дормонт. Зіткніться з неприємними жахами, зберігайте здоровий глузд і переживіть ніч у цьому сюжетному психологічному трилері від першої особи.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.