Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Cloud Gaming додає Killer Instinct Anniversary Edition

Поділіться новиною з друзями

Святкуйте 10 років Killer Instinct з новим ювілейним виданням

На Game Pass Ultimate випала гра-сюрприз. Окрім очікуваних Persona 5 Tactica, Rollerdome та Dune: Spice Wars, також з’явилося ювілейне видання Killer Instinct!

Відзначаючи десятиліття крутих боїв, Killer Instinct представив важливе оновлення на Evo 2023. Завдяки тісній співпраці зі студією Iron Galaxy Studios це остаточне видання під влучною назвою Killer Instinct: Anniversary Edition нарешті з’явилося. Цей знаковий випуск представляє колекцію вдосконалень, призначених для ветеранів і новачків.

З нової колірної схеми для логотипу, тему та оновлений інтерфейс користувача в грі (рекламований як реверанс до Killer Instinct, який був випущений у 1996 році на N64!) аж до перебалансування персонажів. 19 із 29 персонажів у списку були певною мірою перебалансовані. Це перебалансування створить абсолютно нову мету для вивчення геймерами.

Версія Xbox Series S/X також була оптимізована. Консолі Xbox Series X тепер відображають  Killer Instinct  у роздільності до 4K при 60 кадрах в секунду, а консолі Series S досягають 1440p при 60 кадрах в секунду! Імовірно, сервіс хмарного геймінгу Xbox Cloud також відповідатиме цим специфікаціям, залежно від підключення.

Варто також зазначити, що безплатна версія Killer Instinct, яка тепер вперше доступна в Steam, містить усі згадані раніше оновлення.
Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.