Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox анонсували подію для розробників Developer Direct

Поділіться новиною з друзями

Користувачі Xbox, відзначайте у своїх календарях 18 січня, бо Xbox готується представити ігри та оновлення в останньому випуску Developer Direct. Подія, запланована на 22:00 за київським часом. Шанувальникам ігрового підрозділу Microsoft пропонується ексклюзивний погляд на деякі з найбільш очікуваних ігор, які вийдуть на консолі, ПК і сервісі підписки Xbox Game Pass. Очікується, що багато з представлених ігор також будуть випущені у їхньому сервісі хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming.

Developer Direct проведе глядачів віртуальним туром, відвідавши такі студії, як MachineGames, де буде представлено нову гру про Індіану Джонса, а також офіси Obsidian, щоб заглибитися в Avowed. Подорож продовжиться до Oxide Games, щоб отримати знання про Ara: History Untold, і завершиться поїздкою до Ninja Theory, де вони обговорять Saga Senua: Hellblade II.

Xbox оголосила, що на цій події не будуть представлені оновлення ігор від Activision Blizzard, але шанувальники можуть очікувати їх пізніше цього року.

Онлайн-новини The Elder Scrolls

Після вищесказаних подій, ZeniMax Online Studios проведе екскурсію у всесвіт The Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal о 23:00 за київським часом. Ця окрема подія розкриє наступний великий розділ гри, включаючи нову зону, сюжетну лінію та значні оновлення. Шанувальникам гри точно потрібно прийти на цю подію. Але й треба не забувати за все вищесказане. Годинний екскурс по різним студіям сподобається всім гравцям, попри те, чи грають вони завзято в ігри від MachineGames, Obsidian чи ZeniMax. Це одна величезна онлайн-віртуальна подія, яка точно повинна сколихнути хоча б трохи ігрову індустрію та завзятих геймерів.

Ви вже вирішили чи будете присутні у віртуальній онлайн презентації? Чого саме чекаєте від цієї події? Наша команда точно буде тут присутня, хоча і не в повному складі, на жаль. Дайте нам знати в коментарях нижче, які саме враження вам залишила ця подія.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.