Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

В Xbox почали тестувати нову функцію інформаційної панелі

Xbox прагне зробити домашню інформаційну панель зручнішою для користувачів всіх консолей поточного покоління. Погляньмо що саме тестують.
Поділіться новиною з друзями

Xbox працює над новою функцією інформаційної панелі, яка дозволить користувачам поєднувати динамічний фон зі статичним зображенням гри під час прокручування своїх ігор і програм на інформаційній панелі. Наразі ввімкнувши статичне зображення гри як фон і навівши курсор миші на ігри чи програми, до яких не прикріплено зображення гри, відображатиметься фон консолей за умовчанням.

Однією з крутіших функцій інформаційної панелі, представлених із запуском Series X і S, були нові фони. Нові консолі дозволяють користувачам миттєво встановити зображення обраної гри як фон перед переходом до наступної гри тощо. Динамічні фони на основі руху також були великим доповненням, і ігровий підрозділ Майкрософт випустила масу безплатних фонів протягом багатьох років.

Том Уоррен показав нову функцію інформаційної панелі Xbox

Том Уоррен розповів, що розробник почав тестувати нову функцію, яка дозволить геймерам використовувати динамічний фон разом зі статичним зображенням гри. Це дозволить уникнути появи стандартного фону консолі, коли ввімкнуто останню опцію. Уоррен продемонстрував, як це буде працювати, у короткому ролику під твітом. Починаючи з програми підтримки з увімкненим і видимим динамічним фоном, Воррен прокрутив одну плитку прямо до Fallout 4, що спонукало до того, як зображення гри, силова броня в гаражі, замінило динамічний фон, перш ніж Уоррен продовжив прокрутку до Media Hub, через що відновився динамічний фон. Це працюватиме з усіма типами динамічного фону консолі.

Буде цікаво дізнатися, чи буде ця функція розгорнута сама по собі, чи вона стане частиною набагато більшого оновлення інтерфейсу користувача. Одна з найбільших проблем інтерфейсу Xbox все ще залишається: велика кількість домашніх плиток, які використовуються виключно для реклами, переважно для пропозицій Game Pass. Багато користувачів консолей від Майкрософт все ще сподіваються, що компанія зменшить рекламу на інформаційній панелі. Це може звільнити простір для інших, більш корисних функцій. Під головним екраном все ще є багато місця для реклами, яке консоль може використовувати, але це не перешкоджає правильному набору плиток головного екрана.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.