Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

У 2024 році Xbox Cloud Gaming дозволить транслювати власні ігри

Поділіться новиною з друзями

Очікується, що Xbox Cloud Gaming змінить те, як ми взаємодіємо з нашими ігровими бібліотеками та граємо в них. І PlayStation, і Xbox вкладають значні кошти в цю технологію, причому перша вважає, що вона стане значною частиною індустрії вже у 2025 році.

Так само Ubisoft вірить у здатність сервісів хмарного геймінгу трансформувати індустрію протягом найближчих десяти років. Схоже, що Xbox готова зробити серйозний крок до цієї трансформації, натякаючи на підтримку Xbox Cloud Gaming для ігор, які належать власникам.

Чому це важливо: Хмарний геймінг все ще перебуває на ранніх стадіях, тому кожен крок є великою справою. За достатнього прогресу цей сегмент галузі міг би стати мейнстрімом.

Користувач Xbox NASburg нещодавно запитав Філа Спенсера про статус хмарних ігор. Користувач хотів знати про можливість грати в ігри зі своєї бібліотеки через хмару, і керівник Microsoft Gaming швидко відповів, вказавши на випуск цієї послуги у 2024 році.

Має бути цього року

Філ Спенсер

Ця бібліотека наразі обмежена Game Pass і кількома вибраними іграми. Microsoft пообіцяла розширити Game Pass до бібліотеки користувача у 2019 році, але, здається, ігровий гігант нарешті готовий реалізувати це цього року.

Хоча Game Pass уже пропонує широкий список ігор, це відкриє низку нових можливостей для Xbox Cloud Gaming. Деякі користувачі могли ще не спробувати цю технологію через застереження щодо пропонованих ігор. Однак тепер Microsoft може задовольнити бібліотеку кожної людини.

У 2022 році Microsoft підтвердила, що Xbox Cloud Gaming досягла 10 мільйонів підписників. Цього року Game Pass також охопив 34 мільйони передплатників, що заохочує Microsoft і далі інвестувати в потокові та хмарні технології.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.