Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Стали відомі ігри, які буде додано до Xbox Cloud Gaming у 2024 році

Поділіться новиною з друзями

Xbox провела свою першу ігрову подію цього року – Developer Direct 2024. У відео, яке транслювалося в прямому ефірі, розробники з чотирьох студій Xbox представили свої майбутні проєкти. Чотири гри з’являться на Xbox у 2024 році в Game Pass та Xbox Cloud Gaming.

У той час як Xbox Game Pass та Xbox Cloud Gaming мали чудовий 2023 рік, 2024 виглядає ще краще. З наведених нижче відео ви можете побачити, що розробники, які створюють ці ігри, талановиті майстри своєї справи.

Ось які ігри буде додано до Xbox Cloud Gaming у 2024 році

Sensua’s Saga: Hellblade II

21 травня 2024 року
Sensua’s Saga: Hellblade II – це проєкт, створений пристрасними розробниками з Ninja Theory, які працюють із професорами Кембриджського університету, щоб точно відобразити Психоз через історію Сенуа, воїна піктів VIII століття (з Північної Шотландії), яка вірить, що чує духів. Гра слідує за її історією та бореться як зовнішніми, так і внутрішніми ворогами.

Avowed

Осінь 2024 року
Avowed — це майбутня фентезійна рольова гра від команди Obsidian Entertainment. Дія гри відбувається в неймовірному світі, різноманітному, барвистому та надихаючому. Це рольова гра від найкращих творців цього жанру з майже безмежними можливостями вибору, дослідженнями та розвитком персонажів.

Ara: History Untold

Осінь 2024 року
Ara: History Untold розроблено компанією Oxide, включаючи групу розробників, які раніше працювали над Civilization 5. Це стратегічна гра, яка містить в собі справжню «живу землю», де розвиток вашої нації та ваш вибір створюють унікальний вплив на світ. Схоже, це майбутнє ігор 4X.

Indiana Jones and the Great Circle

2024 рік
Indiana Jones and the Great Circle — це пригодницька гра, створена Тоддом Говардом із Bethesda, розроблена MachineGames. Це величезний кінематографічний досвід із приголомшливою реалістичною графікою та гібридним стилем гри від першої та третьої особи. Індіана Джонс буквально означає «пригода».


Як вам такі новини? Кожен член нашої команди очікує на свою гру, але я особисто очікую на Indiana Jones and the Great Circle. Я є великим шанувальником фільмів про пригоди доктора Джонса. Тож у мене є надії, що гра буде неймовірно цікавою.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.