Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Стало відомо, які ігри з’являться в Xbox Game Pass у лютому 2024

Поділіться новиною з друзями

Січень приніс низку нових ігор до Xbox Game Pass, включаючи незмінно популярні Palworld і Persona 3 Reload. Це не завадило Xbox додати ще один набір ігор до їхної бібліотеки. Одна гра повертається після короткої відсутності, що завжди приємно бачити. Подивімось, на що ми можемо сподіватися.

Ігри, які буде додано до Xbox Game Pass

Train Sim World 4

7 лютого (хмара, консоль і ПК)
Розганяйтеся на високих швидкостях, вільно мандруйте коліями та будьте креативними з безліччю нових інструментів і функцій у Train Sim World 4. Створюйте власні лівреї, плануйте сценарії та знімайте фотографії за допомогою нового фоторежиму трьох детальних маршрутів у Великобританії, Австрії та США.

Madden NFL 24

8 лютого (консоль і ПК)

Футбольний симулятор також виходить в EA Play, але в нього не можна буде грати відразу в хмарі. Сподіваємось, незабаром це буде виправлено.

Resident Evil 3 (2020)

13 лютого (хмара, консоль і ПК)
Джилл Валентайн — одна з останніх людей, що залишилися в Раккун-Сіті, які стали свідками жорстокостей, які вчинила Амбрелла. Щоб зупинити її, Амбрелла запускає їхню головну секретну зброю: Немезиду! Також у грі є Resident Evil Resistance, нова багатокористувацька онлайн-гра 1 проти 4 у всесвіті Resident Evil.

Bloodstained: Ritual of the Night

14 лютого (хмара, консоль і ПК
Bloodstained: Ritual of the Night — це рольова гра, орієнтована на дослідження Кодзі Ігарасі. Грайте за Міріам, сироту, уражену прокляттям алхіміка, яке повільно кристалізує її тіло. Бийтеся з демонами, щоб перемогти його господаря і врятувати себе та все людство!

A Little To The Left

15 лютого (хмара, консоль і ПК)
Затишна гра-головоломка, де щоденні безлади перетворюються на приємне складання пазлів. Складайте документи, сортуйте листівки та вирішуйте всі види головоломок на понад 100 рівнях. Але стережіться грайливого кота, який може зупинитися, щоб змахнути всю вашу важку роботу!

PlateUp!

15 лютого (хмара, консоль і ПК)
Готуйте та подавайте свої страви, проектуйте та прикрашайте свої ресторани та розширюйте своє кулінарне королівство за допомогою нових розблокувань, здібностей та страв у локаціях, створених процедурно. Класична кулінарна дія з постійним прогресом roguelite. Найміть друзів – або зробіть все самі!

Return to Grace

20 лютого (хмара, консоль і ПК)
Сміливий космічний археолог щойно розкопав стародавнє місце спочинку давно втраченого бога ШІ, відомого як Грейс. Розкривайте велику таємницю того, чому її закрили стільки років тому, у цій пригодницькій історії від першої особи, дія якої розгортається у візуально приголомшливому науково-фантастичному ретро-світі 60-х.

Ігри, що покидають Xbox Game Pass

Galactic Civilizations III та Opus: Echo of Star Song покидають Xbox Game Pass 15 лютого.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.