Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Сервіс Xbox Game Pass не втратить популярну гру, яку планувалося видалити у березні

У березні 2024 року було оголошено, що гра з високим рейтингом залишить Xbox Game Pass, але, плани змінилися. Погляньмо ближче на цю гру.
Поділіться новиною з друзями

Коли було вперше оголошено про оновлення бібліотеки ігор для підписників Xbox Game Pass у березні 2024 року, було підтверджено, що три гри буде видалено. У той час Hardspace: Shipbreaker, Shredders і JRPG Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered припиняють своє перебування в сервісі 15 березня. У той час як передплатники все ще не мають часу, щоб грати в Hardspace: Shipbreaker and Shredders, здається, вони можуть зітхнути з полегшенням, коли справа доходить до Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered.

Xbox Game Pass змінили свої плани

Несподівано Xbox оновила розділ Xbox Game Pass, що покидають сервіс підписки, підтверджуючи, що Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered залишатиметься доступним. Ігровий гігант не надав жодних пояснень, чому гра залишається в підписці. На нашу думку, це може бути пов’язано з укладанням нової угоди щодо розповсюдження гри. Початковий план справді полягав у видаленні гри.

Підписники, які ще не грали в Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered, обов’язково повинні спробувати цю гру. Вона отримала схвальні відгуки від критиків, і багато хто хвалив її художній стиль і історію. Вона має загальний рейтинг критиків 86, що робить її однією з JRPG з найвищим рейтингом у всій службі підписки.

Кожен, хто вирішить зіграти в Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered тепер, коли вона залишилася на Xbox Game Pass, буде радий почути, що продовження також доступне в сервісі. Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom є частиною підписки уже близько року, але, сподіваємося, вона залишається в службі достатньо довго, щоб передплатники могли грати в обидві ігри.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.