Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Remnant From the Ashes і Remnant 2 додано до Game Pass Ultimate

Поділіться новиною з друзями

Передплатники Xbox Game Pass Ultimate тепер можуть насолоджуватися ще двома захопливими іграми на своїх хмарних ігрових пристроях: Remnant: From the Ashes та її довгоочікуване продовження Remnant 2.

Поки ми з нетерпінням чекаємо додавання нових ігор, два несподівані доповнення прикрашають службу підписки Game Pass Ultimate: Remnant: From the Ashes та її продовження, Remnant 2. Це сталося після несподіваної появи Killer Instinct: Anniversary Edition кілька днів тому.

Remnant: From The Ashes – світ кинуто в хаос стародавнім злом з іншого виміру. Як один з останніх залишків людства, ви повинні вирушити поодинці або з двома іншими вцілілими, щоб зіткнутися з натовпами смертоносних ворогів, щоб спробувати закріпитися, відбудувати та повернути втрачене.

Remnant II зіштовхує тих, хто вижив, з новими смертоносними істотами та богоподібними босами в жахливих світах. Грайте поодинці або в кооперативі з двома іншими друзями, щоб досліджувати глибини невідомого, щоб не дати злу знищити саму реальність.

Обидві ігри пропонують захопливий ігровий процес у жанрі action-RPG, дія якого відбувається в постапокаліптичному світі, заполоненому жахливими істотами. Гравці можуть вирушити в індивідуальні або спільні пригоди, досліджуючи різноманітні середовища. Бийтеся з грізними ворогами та розкривайте таємниці цього спустошеного світу.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.