Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Підписники Xbox Game Pass Ultimate можуть отримати 3 безплатні скіни Overwatch 2

Overwatch 2 пропонує три безплатні скіни підписникам Xbox Game Pass Ultimate, але ця пропозиція має обмежений час. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Підписники Xbox Game Pass Ultimate можуть отримати три безплатні скіни Overwatch 2. Xbox Game Pass Ultimate є найдорожчим рівнем Xbox Game Pass, і Microsoft часто додає різні переваги для передплатників. Ці переваги дозволяють передплатникам використовувати внутрішньоігровий вміст для різних ігор.

Наразі передплатники Xbox Game Pass Ultimate можуть вимагати набір із двома екзокостюмами та скінами для Exoprimal і набір NHL 24 із предметами та гравцями. Після популярності телесеріалу Fallout передплатники можуть отримати пакет Fallout 76 з різними предметами. Інші переваги Ultimate включають ювілейний пакет на честь десятої річниці The Elder Scrolls Online і щомісячний бонус на Phantasy Star Online 2 New Genesis.

Безплатні скіни для Overwatch 2

Наразі гра пропонує три безплатні скіни підписникам Xbox Game Pass Ultimate Perks до 19 червня. «Набір бонусів 10 сезону» включає легендарні скіни Junker Queen Executioner і Medusa Widowmaker, один із найкращих скінів Widow для Overwatch 2 та епічний скін Kiriko Visual Kei. Важливо зауважити, що передплатники рівня Ultimate мають отримати код комплекту до 19 червня, а також викупити скіни до 29 червня. Щоб знайти пакет, передплатники можуть перейти на вкладку Xbox Game Pass програми для ПК і мобільних пристроїв або через інформаційну панель Xbox.

Скін Junker Queen Executioner був доданий у 2022 році з анонсом події Halloween Terror, яка принесла режим гри Wrath of the Bride, де гравці билися із Сомброю в її скіні «нареченої». Скін Kiriko Visual Kei також був випущений у 2022 році та надав підтримці Overwatch 2 косметичний вигляд. Минулого року настала черга додавати скін Medusa Widowmaker до геройського шутера разом із подією Битва за Олімп, перетворюючи снайпера на культову істоту з грецької міфології.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.