Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Palworld з’явиться на Xbox Cloud Gaming 19 січня

Поділіться новиною з друзями

Xbox Game Pass уже дав нам чудовий початок місяця з надходженням 8 нових ігор. Але сервіс підписки не задовольнявся лише цими іграми. Тож отримуємо ще одну. Palworld від PocketPair надійде 19 січня, коли гра перейде на стадію раннього доступу.

Palworld — це крафтова гра на виживання у відкритому світі, яка підтримує до 32 гравців і розгортається у всесвіті, де живуть таємничі істоти під назвою «Pals». Якщо перекласти українською, то це означає «Друзі». У ваших пригодах ви зустрінете багато друзів. Захоплюйте їх, змушуйте працювати, битися, розмножуватися й навіть продавайте їх. Ви можете подорожувати у великому світі разом зі своїми друзями.

Понад 100 друзів

Неприборканий світ Palworld кишить «Друзями», істотами, не схожими на жодне з тих, яких ви бачили. Від звичайних створінь до величних босів і невловимих легенд, кожен «Pals» приносить унікальний талант. Приручіть крилатого друга, щоб піднятися в небо, або подружіться з Другом із вогнепальною зброєю, щоб отримати додаткові вміння. І ще більше друзів, запланованих для майбутніх оновлень, можливості для пригод безмежні!

Бази, біоми та підземелля

У цій грі на виживання ви можете будувати бази, де вам потрібно буде годувати та тренувати своїх «Pals». Пориньте в підземелля, щоб знайти рідкісних друзів або скарби. Досліджуйте різноманітні біоми. У кожному з них є ворожа фракція, лідери якої стоять на вашому шляху та не відступлять без бою.

А ви вже вирішили чи будете грати у Palworld 19 січня за допомоги сервісу хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming? Деякі з гравців вже охрестили цю гру новою версією Покемонів. А ви з ними згодні? Опишіть свої враження в коментарях нижче, та дайте нам знати чи збираєтесь ви грати у цю захопливу гру. Ми спробуємо знайти когось з нашої команди, хто зараз знаходиться в Європі, щоб випробувати всесвіт Palworld.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.