Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Palworld домінує навіть в чартах сервісів хмарного геймінгу

Поділіться новиною з друзями

Буквально 10 днів минуло, як Palworld вийшов у Дочасному доступі. Менш ніж за тиждень після релізу багатокористувацьку гру Palworld вдалося продати понад 8 мільйонами копій по всьому світу на всіх доступних на цей час платформах.

Успіх гри є свідченням її привабливості, поєднання елементів, які резонують з різноманітною аудиторією. Інноваційний геймплей, захопливий контент і здатність привернути увагу як звичайних, так і запеклих геймерів сприяли його надмірно широкій популярності.

Одним із найпомітніших аспектів тріумфу Palworld є його продуктивність в хмарному ігровому сервісі Xbox Cloud Gaming. Саме тут гра швидко піднялася на друге місце в списку популярних ігор, поступившись лише вічно популярному Fortnite. Геймери, яких зацікавила ідея Palworld, можуть грати в гру без консолі чи потужного ПК завдяки сервісу потокового передавання ігор від Xbox. Звичайно, якщо вони мають активну підписку Game Pass Ultimate.

Розробники гри, Pocketpair, висловили вдячність спільноті за величезну підтримку та пообіцяли продовжувати оновлювати та розширювати гру, щоб залишати її свіжою та привабливою для гравців.

Доступність Palworld в інших сервісах хмарного геймінгу

Оскільки Palworld продовжує захоплювати гравців, ми сподіваємося, що більша кількість хмарних сервісів для ігор зможуть запропонувати гру ще більшому колу гравців, щоб більше людей могли насолоджуватися цією надзвичайно популярною грою.

Нещодавно ми цікавились у представників українського хмарного ігрового сервісу Boosteroid про плани додавання цієї гри. Нам дали зрозуміти, що наразі це не планується, через і так надмірні черги в сервісі. Можливо ми побачимо гру, коли Boosteroid введе в експлуатацію нові сервери для 4К геймінгу. Нагадуємо, що це повинно відбутися у першому кварталі 2024 року. На жаль, точної дати нам не відомо. Що ж стосується GeForce NOW від NVIDIA, то ми теж там спостерігаємо великі черги навіть на платних тарифах, тож логічно, що і цей хмарний сервіс не буде поки що додавати Palworld, хоча офіційної позиції ми від них не отримали.


Нагадаємо, що у Palworld ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.