Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Ось які ігри з’являться в PC/Xbox Game Pass у липні 2024 року

Оголошено про нові ігри для підписників PC/Xbox Game Pass на липень 2024 року. Буде додано 8 ігор, але видалено 5.
Поділіться новиною з друзями

Оновлення бібліотеки ігор Xbox та PC Game Pass — це завжди очікувана подія, яка приносить не лише нові ігри, але й можливість відкрити для себе вже відомі шедеври, випробувати нові жанри та насолодитися найсучаснішими проєктами.

У цій статті ми розглянемо останні оновлення бібліотеки ігор Xbox та PC Game Pass, дізнаємось про найцікавіші новинки, їхні особливості та переваги. Також проаналізуємо, як ці зміни впливають на загальну картину доступних ігор та які перспективи відкриваються перед гравцями в найближчому майбутньому. Приєднуйтесь до нас до цього захопливого огляду та відкрийте для себе нові горизонти у світі ігор!

Вже доступні ігри

Journey to the Savage Planet

(хмара, консоль і ПК) – 3 липня

Повернення до бібліотеки Game Pass! Як співробітник Kindred Aerospace, четвертої найкращої міжзоряної дослідницької компанії, дослідники потрапляють на незвідану далеку скелю, наповнену небезпекою, таємницею та багатьма смердючими інопланетними істотами. Вам доведеться досліджувати, битися, стрибати, шукати сміття, майструвати та вибухати на своєму шляху через незвіданий світ, щоб визначити, чи ця дивна планета придатна для проживання людей.

Nickelodeon All-Star Brawl 2

(хмара, консоль і ПК) – 3 липня

Nickelodeon All-Star Brawl 2 дає вам змогу перемогти з найбільшим і найкращим набором бойових персонажів! Виберіть своїх улюблених бешкетників, освоюйте їхні унікальні набори рухів і використовуйте абсолютно нових потужних суперників, щоб завдати завершального удару з друзями або в унікальній кампанії гравців у стилі рогаль!

Незабаром

Cricket 24

(хмара, консоль і ПК) – 9 липня

Cricket 24 є кульмінацією десятиліття розробки відеоігор Cricket і включає команди з усіх куточків земної кулі. Гравці зможуть поборотися з великими крикетними країнами, включаючи Австралію та Англію, на офіційних курсах в Ешесі, Вест-Індії, Новій Зеландії, Ірландії та інших, а також вперше в історії професійних індійських команд T20, усі налаштовані в більш ніж 50 деталізованих офіційних стадіони.

The Case of the Golden Idol

(хмара, консоль і ПК) – 9 липня

Хаос, магія та вбивство найогидніші! Вивчайте підказки та використовуйте свої здібності до дедукції, щоб розгадати заплутану таємницю проклятої спадщини сім’ї та серії жахливих смертей у цій детективній пригодницькій грі.

Neon White

(хмара, консоль і ПК) – 11 липня

Блискавичний бойовик від першої особи про винищення демонів на небесах. Ви Білий, вбивця, обраний власноруч із пекла, щоб змагатися з іншими вбивцями демонів за можливість постійно жити на небесах. Інші вбивці здаються знайомими, хоча… ви знали їх у минулому житті?

Tchia

(хмара, ПК і Xbox Series X|S) – 11 липня

Підніміться, ковзайте, плавайте та плавайте на своєму човні навколо прекрасного архіпелагу, досліджуючи пісочницю, керовану фізикою. Версія для Xbox містить останнє оновлення гри, яке включає вісім нових соул-мелодій, нові костюми та додаткові переваги для носіння відповідних косметичних засобів.

Magical Delicacy

(хмара, консоль і ПК) – 16 липня

Доступно з першого дня з Game Pass! Корисний піксельний платформер. Готуйте чарівні ласощі з величезної колекції інгредієнтів у власному магазині. Дослідіть незнайоме місто і рознесіть його жителям смачні частування. Дізнайтеся про нові шляхи подорожей, відкривайте таємниці та відчуйте унікальний світ відьом.

Flock

(хмара, консоль і ПК) – 16 липня

Доступно з першого дня з Game Pass! Flock — це багатокористувацька кооперативна гра про радість польоту та колекціонування чарівних літаючих істот разом із друзями. Паріть мальовничими ландшафтами, шукаючи рідкісних і невловимих істот, щоб додати їх до своєї зграї.

15 липня ці ігри покинуть сервіс

Наступні ігри незабаром залишать бібліотеку Game Pass, тому не забудьте продовжити з того місця, де зупинилися, перш ніж вони підуть! Ви також можете заощадити до 20% на покупці, щоб зберегти їх у своїй бібліотеці.

  • Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (хмара, консоль і ПК)
  • Figment 2: Creed Valley (хмара, консоль і ПК)
  • Sins of a Solar Empire: Rebellion (ПК)
  • TOEM (хмара, консоль і ПК)
  • The Wandering Village (хмара, консоль і ПК)

А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.