Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оновлення бібліотеки ігор Xbox Game Pass на другу половину квітня 2024 року

Xbox Game Pass оголошує про оновлення бібліотеки ігор у другій половині квітня 2024 року. Погляньмо які ігри буде додано, а які видаляться.
Поділіться новиною з друзями

Представляємо вашій увазі оновлення бібліотеки ігор Xbox Game Pass від 16 квітня 2024 року. Цього разу до сервісу підписки приєднається відразу шість нових ігор, п’ять з яких будуть доступні для гри на ПК, п’ять для ігор на консолі й чотири для сервісу хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming. Погляньмо на ці ігри ближче.

Вже доступні ігри

Harold Halibut

(хмара, консоль і ПК)

Доступний у перший день із Game Pass! Harold Halibut — створена вручну сюжетна гра про дружбу та життя на космічному кораблі розміром із місто, який занурений у чужий океан. Приєднуйтесь до Гарольда, який досліджує яскравий ретро-майбутній світ у пошуках справжнього значення слова «дім».

Незабаром

Orcs Must Die! 3

(хмара, консоль і ПК) – 17 квітня

Orcs Must Die! 3 відкриває хаос із вбивством орків до нечуваного раніше масштабу. Гра має однокористувацький або кооперативний режими для двох гравців, озбройтеся величезним арсеналом пасток і зброї. Розрізайте, спалюйте, кидайте та розбивайте орди огидних орків у цій довгоочікуваній наступниці відзначеної нагородами серії Tower Defense.

EA Sports NHL 24 (консоль)

EA Play – 18 квітня

Якраз перед плей-офф Кубка Стенлі NHL 24 виходить на Game Pass Ultimate через EA Play. Учасники можуть відчути справжню дію на льоду та посилити свою Ultimate Team за допомогою набору мегагравців EA Play до 9 травня, який містить 30 предметів, усіх золотих гравців, і принаймні п’ять гравців OVR 80+ для режиму Ultimate Team у грі.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

(хмара, консоль і ПК) – 23 квітня

Доступно з першого дня з Game Pass! Зберіть своїх союзників для Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, грандіозної JRPG пригоди. Зберіть свою команду з 6 учасників із понад сотні героїв і вирішуйте свою долю в цьому створеному вручну 2,5-вимірному світі, наповненому війною, інтригами та магією. Керуйте своїм містом яскравих персонажів, грайте в чудові міні-ігри та готуйтеся до незабутньої розповіді безмежного шарму.

Another Crab’s Treasure

(хмара, консоль і ПК) – 25 квітня

Доступно з першого дня з Game Pass! Неймовірна пригода в підводному світі, що руйнується. Як краб-відлюдник Кріл, вам доведеться носити сміття навколо себе як мушлі, щоб протистояти нападам ворогів, у багато разів більших за вас. Вирушайте в епічне полювання за скарбами, щоб викупити свою повернуту мушлю та відкрити темні таємниці за забрудненим океаном.

Manor Lords (попередній перегляд гри)

(ПК) – 26 квітня

Доступно з першого дня з Game Pass! Manor Lords — це середньовічна стратегічна гра, яка включає поглиблене будівництво міста, масштабні тактичні битви та складні економічні та соціальні симуляції. Керуйте своїми землями як середньовічний лорд — пори року минають, погода змінюється, а міста підіймаються й падають.

Have A Nice Death

(хмара, консоль і ПК) – 30 квітня

У цьому похмурому чарівному двовимірному бойовику в стилі рогалика грайте за перевтомлену Смерть, чиї працівники розгулюють, повністю порушуючи баланс душ – і його плани на відпустку. Хапайте свою надійну косу та покажіть своїм співробітникам, хто головний.

30 квітня ці ігри залишать сервіс Xbox Game Pass

Наступні ігри незабаром залишать бібліотеку Game Pass. Поверніться, перш ніж вони підуть, або заощадьте 20% на покупці, щоб зберегти їх у своїй бібліотеці.

  • 7 Days to Die (хмара, консоль і ПК)
  • Besiege (хмара, консоль і ПК)
  • EA Sports NHL 22 (консоль)
  • Loot River (хмара, консоль і ПК)
  • Pikuniku (хмара, консоль і ПК)
  • Ravenlok (хмара, консоль і ПК)

А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.