Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Microsoft вносить кілька значних змін в Xbox Game Pass

Microsoft підвищує ціни на підписки Xbox Game Pass у всіх регіонах з 10 липня 2024 року. Анонсовано новий рівень - Xbox Game Pass Standard.
Поділіться новиною з друзями

Microsoft вносить кілька змін у свій сервіс підписки Xbox Game Pass, які вплинуть на гравців у всіх регіонах, де доступна послуга. З моменту запуску сервісу у 2017 році мільйони гравців змогли підписатися й отримати доступ до сотень ігор на ПК та консолях Xbox.

Відколи Microsoft придбала Activision Blizzard у знаковій угоді у 2023 році, поширювалися чутки про те, що будуть великі зміни в службі підписки, щоб полегшити передачу таких ігор, як Call of Duty: Black Ops 6, на Game Pass у день її релізу. Корпорація Майкрософт тепер детально розповіла, яких змін гравці можуть очікувати від майбутньої служби.

Кардинальні зміни в Xbox Game Pass

Гравці, які бажають підписатися на Xbox Game Pass PC або Ultimate, побачили підвищення цін у всіх регіонах з 10 липня 2024 року. Для наявних передплатників ці підвищення набувають чинності з 12 вересня 2024 року, а пропоновані переваги не змінюються на будь-якому з цих рівнів, як-от включення EA Play. Підписники Xbox Game Pass для ПК отримають щомісячну плату з 9,99 долара США до 11,99 долара США, а вартість рівня Ultimate зросте з 16,99 долара США до 19,99 долара США на місяць. Xbox Game Pass Core, послуга передплати Microsoft початкового рівня, збільшить річну плату з 59,99 долара до 74,99 долара, хоча щомісячна плата залишиться на рівні 9,99 долара.

На додаток до підвищення цін, опція Console буде поступово припинена з 10 липня 2024 року. З цієї дати послуга буде недоступна для нових підписників. Гравці, які вже підписалися, можуть продовжувати користуватися послугою, поки їхній обліковий запис налаштовано на автоматичне поновлення. Учасники все ще можуть складати подарункові картки, щоб поповнити свою підписку на консоль, але з 12 вересня максимальна дозволена сума становитиме 13 місяців.

Після відкликання описаного вище рівня у найближчі місяці буде представлено новий рівень під назвою Game Pass Standard за ціною 14,99 долара США на місяць. Ця опція надасть геймерам на консолях Xbox доступ до сотень ігор у бібліотеці Game Pass, а також можливість грати онлайн, чого немає на попередньому рівні. Важливо те, що ця опція не включатиме хмарне потокове передавання або будь-які випуски першого дня від Microsoft.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.