Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Microsoft може запустити безплатний тарифний план Xbox Cloud Gaming із підтримкою реклами

Поділіться новиною з друзями

Наразі Microsoft пропонує сервіс хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming, як частину передплати Xbox Game Pass Ultimate, яка коштує 14,99 долара на місяць у США. Що ж, у компанії розглядають можливість запустити тарифний план із підтримкою реклами для Xbox Cloud Gaming, який дозволить людям безплатно отримувати доступ до сервісу потокової передачі ігор, переглядаючи рекламу на платформі.

На саміті Wells Fargo TMT фінансовий директор Xbox Тім Стюарт представив гіпотетичний сценарій, за яким Microsoft дозволить людям в африканських і азійських країнах безплатно отримати доступ до Xbox Cloud Gaming в обмін на перегляд реклами (через TweakTown). Він сказав:

«Для таких країн, як Африка, Індія, Південно-Східна Азія, можливо, запропонувати щось подібне. Це країни які не в першу чергу консольні, ви можете сказати: «Гей, ти хочеш переглянути 30 секунд реклами, а потім отримати дві години потокової трансляції гри?».

Тім припустив, що цей план добре працюватиме в регіонах, де небагато людей можуть дозволити собі консолі, але мають доступ до смартфонів. Якщо Microsoft піде на цю стратегію, це залучить багато людей до Xbox Cloud Gaming і зробить платформу надзвичайно популярною. Microsoft вже пропонує безплатну трансляцію ігор для Fortnite. Отже, існує висока ймовірність того, що компанія може продовжити план із підтримкою реклами для Xbox Cloud Gaming.

Сподіваємось, що до переліку тих країн американський софтверний гігант долучить колись і Україну. Нажаль, нам залишається тільки чекати.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.