Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Консолі Xbox отримують 2 нові корисні функції

Інсайдери Xbox можуть протестувати дві нові функції, які незабаром запрацюють для всіх користувачів Xbox Cloud Gaming і консолей.
Поділіться новиною з друзями

Після серії вдосконалень користувачі Xbox Cloud Gaming і консолей Xbox незабаром зможуть керувати своїми файлами збереження на ходу та керувати кількома мережами Wi-Fi у налаштуваннях ОС. Зміни тепер доступні для інсайдерів Xbox для тестування на сумісних пристроях Xbox Cloud Gaming і Series X/S. Загальний випуск для громадськості, ймовірно, відбудеться після короткого вікна тестування.

Новина про ці зміни з’явилася після того, як у квітні Майкрософт випустила оновлення прошивки консолі. Серед змін були покращення функціональності Discord, включаючи можливість увімкнути або вимкнути звук деки від інших користувачів. Користувачі консолі тепер можуть заборонити гостьовим обліковим записам встановлювати або видаляти ігри та програми за допомогою нової опції для встановлення обмежень доступу в системному меню. Крім того, користувачі ПК побачили додавання ігрових центрів у програмі Xbox для Windows 10 і 11, які надають користувачам інформацію про гру, таку як статистика HowLongToBeat, досягнення та список друзів, які грають у ту саму гру.

Том Уоррен сповістив чудові новини для користувачів Xbox

Хоча попереднє оновлення сервісу хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming покращило його соціальні функції, Microsoft ще далека від надання користувачам консолей додаткових можливостей для використання. За словами Тома Уоррена, користувачі хмарного ігрового сервісу незабаром зможуть керувати збереженням ігор із сумісного браузера чи смарт-телевізора. Ця зміна дозволить користувачам «вийти з поганого місця», яке в іншому випадку змусило б їх створити новий файл збереження. Оновлення Xbox Cloud Gaming доступне для користувачів, зареєстрованих у програмі Insider. Але інші користувачі консолі відреагували на публікацію Уоррена в соцмережах і стверджували, що зміни діють для них як для неінсайдерів.

На додаток до змін Xbox Cloud Gaming, Уоррен повідомив, що нове оновлення консолі дозволить системі запам’ятовувати та перемикатися між кількома мережами Wi-Fi. У короткому відео Уоррен заявив, що ця зміна спрямована на гравців, які регулярно беруть свою консоль із собою в подорож або якщо вони використовують кілька домашніх мереж для різних цілей. Доступ до цієї функції можна отримати в системних налаштуваннях бездротової мережі та вибравши опцію керування запам’ятованими бездротовими мережами. У відповідь деякі користувачі консолі зазначили, що така функція може бути зручною на потенційній кишеньковій консолі Xbox.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.