Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Grand Theft Auto V залишить Xbox Cloud Gaming наступного місяця

Поділіться новиною з друзями

Після нещодавніх чуток було підтверджено, що Grand Theft Auto V вийде з Xbox Game Pass наступного місяця. Ця новина з’явилася відразу після офіційного анонсу GTA VI. У результаті гравці більше не матимуть доступу до Grand Theft Auto V через хмарний ігровий сервіс Xbox Cloud GamingВихід цієї популярної гри з платформи знаменує кінець ери для багатьох шанувальників.

Видалення Grand Theft Auto V з Xbox Game Pass є великою зміною для спільноти. Багато хто звик, що гра є частиною передплати. З майбутнім випуском Grand Theft Auto 6 гравці в захваті від нової гри, водночас прощаючись зі старою на цій хмарній платформі.

Коли гравці готуються до цих змін, настав час подумати про вплив GTA 5 на багато спільнот. Видалення гри може викликати у гравців спогади про веселі часи, від захопливих багатокористувацьких ігор до вражаючих історій для одного гравця. Попри те, що гра залишає Xbox Game Pass, вона також відкриває двері для нових ігрових вражень і можливостей. Особливо з іншими іграми, доступними на платформі.

Grand Theft Auto V — не єдина гра, яка залишить службу, ось дві інші.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.