Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гра яка раніше була лише в PS Plus буде доступна для Xbox Game Pass

Травень починає з першого дня видувати шанувальників Xbox, оскільки нова гра PS Plus готова з’явитися в Xbox Game Pass. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

За останні кілька місяців кілька ігор для Xbox та PlayStation розірвали кайдани ексклюзивності, і схоже, ще одна гра PS приєднується до Xbox Game Pass. Шанувальники PlayStation стали свідками анонсу Sea of ​​Thieves і Grounded, випущених на консолях Sony. Тоді ж як шанувальники ПК побачили кілька ексклюзивів від PlayStation. На тлі цього одна з чуток, на яку багато шанувальників сподіваються, виявиться правдою, – це вихід Helldivers 2 на Xbox. Однак це не єдиний ексклюзив PlayStation, який надходить на Xbox, оскільки нова гра, яку багато хто вважає вкрай недооціненою, незабаром з’явиться в Xbox Store.

Оголошено дата релізу Humanity в Xbox Game Pass

На ID@Xbox Digital Showcase було показано, що незабаром Humanity з’явиться не лише на Xbox Series X/S і Xbox One, але також буде доступна для передплатників Game Pass. Гра була спочатку випущена в травні минулого року, і вона була схвалена фанатами та критиками за унікальну передумову, яку вона пропонує. Одним із найяскравіших аспектів є привабливість Людства, схожа на Pac-man. Користувачі Xbox зможуть грати в гру з 30 травня.

Опублікована компанією Enhance Games, яка добре відома завдяки Tetris Effect, Humanity — це гра-головоломка. Її ігровий процес робить її такою загадковою. Можливо, одним із найпривабливіших аспектів гри є те, що гравці керують собакою, яка виявилася шиба-іну. Однак можна запропонувати набагато більше, оскільки гравці використовуватимуть собаку, щоб керувати групою людей і розгадувати набір головоломок.

Мета гри полягає в тому, щоб направити натовп до визначеної мети. Усе стає складніше, коли гравці просуваються по рівнях, оскільки вони відкривають нові здібності. Крім того, гравці можуть створювати власні рівні та ділитися ними з іншими. Це не тільки прокладає шлях до справді креативних ідей, але й може підвищити рівень складності, якщо гравцям набридла основна гра.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.