Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

FTC подає позов проти Microsoft на тлі підвищення цін Game Pass

Війна не закінчується. Федеральна торгова комісія (FTC) подає позов проти Microsoft на тлі підвищення цін для підписників Xbox Game Pass.
Поділіться новиною з друзями

Федеральна торгова комісія (FTC) розкритикувала підвищення цін на Xbox Game Pass від Microsoft у поданні до Апеляційного суду дев’ятого округу США. Минулого тижня корпорація Майкрософт повідомила, що підвищує ціни на PC Game Pass і Xbox Game Pass Ultimate, а також планує незабаром запустити новий стандартний рівень Game Pass.

FTC проти Microsoft

FTC називає цей новий стандартний рівень Game Pass «продуктом зі зниженою версією», оскільки нові користувачі Game Pass не зможуть зареєструватися на Game Pass для консолі за 10,99 долара, яка включає доступ до гри в перший день. Натомість Xbox Game Pass Standard коштуватиме 14,99 долара і не включатиме ігри “першого дня”, але включатиме багатокористувацьку мережу.

«Підвищення цін Microsoft і погіршення якості продукту — у поєднанні зі зменшенням інвестицій Microsoft у виробництво та якість продукту через звільнення співробітників — є ознаками фірми, яка користується ринковою владою після злиття», — йдеться у сьогоднішній заяві FTC. «Погіршення продукту — видалення найцінніших ігор із нової служби Microsoft — у поєднанні зі зростанням цін для наявних користувачів — це саме той вид шкоди для споживачів від злиття, про яке стверджує FTC».

Ця заява є частиною поточної апеляції, поданої FTC на рішення окружного суду не блокувати тогорічне придбання Microsoft Activision Blizzard. Microsoft завершила угоду на 68,7 мільярда доларів у жовтні, але Апеляційний суд дев’ятого округу ще не виніс рішення щодо апеляції FTC.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.