Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Diablo IV виходить на Game Pass 28 березня

Поділіться новиною з друзями

Під час довгоочікуваного оновлення Xbox Business, яке представили керівники Філ Спенсер, Сара Бонд і Метт Буті, Microsoft оголосила, що Diablo IV стане першою грою Activision Blizzard, яка потрапить на Game Pass.

Остання ітерація Blizzard у франшизі рольових екшенів буде доступна через службу підписки на ПК та консолі (яка зараз має 34 мільйони передплатників, за даними Microsoft), починаючи з 28 березня. Ніяких інших новин щодо Call of Duty, хоча, ймовірно, Microsoft чекатиме на це до кінця 2024 року.

Diablo IV нещодавно запустила третій сезон свого живого сервісу, під назвою Season of the Construct. Він додав новий тип Підземель під назвою Vaults і сезонного робота-компаньйона Seneschal. Функція Gauntlet мала бути запущена два дні тому, але генеральний менеджер Diablo Род Фергюссон виявив, що потрібна відстрочка. Хоча вона все ще на шляху до запуску під час 3 сезону. Gauntlet буде фіксованим підземеллям, яке змінюється щотижня, де гравці зможуть змагатися за перше місце в таблиці лідері. Найкращі тижневі гравці заробляють своє постійне місце в Залі Стародавніх.

Цього тижня в Diablo IV з’явилася нова система Uber Unique Crafting, яка дозволяє гравцям збирати унікальні предмети Uber, щоб отримати блискучі іскри. З п’ятьма такими іскорками гравці тепер можуть трансмутувати унікальний предмет Uber на свій вибір. Шанс випадання унікальних предметів Uber також збільшено в усіх напрямках (за винятком зіткнень з Uber Duriel). Але гравці вважають, що він все ще занадто низький, щоб скористатися перевагами цієї нової системи.

Крім того, Blizzard виявила нові суперечки з новим пакетом Dark Pathways для Diablo IV. За ціною 29,99 долара США він включає п’ять стилізованих порталів, по одному для кожного класу, і 1000 платини (валюта в грі). Портали закриті для класу, і шанувальникам це не дуже подобається.

Що стосується появи гри в сервісі хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming для володарів підписки рівня Game Pass Ultimate, нам поки не відомо нічого. На нашу думку, Філ Спенсер просто забув про це вказати у своєму звіті, ми на це сподіваємось.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.