Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Черги в Xbox Cloud Gaming збільшуються через надмірну популярність Palworld

Поділіться новиною з друзями

Вчора ввечері один з наших друзів, який зараз знаходиться в США, вирішив спробувати Palworld. Як людина, що евакуювалася з України через війну, у нього не було можливості привести з собою ігровий ПК, тому зараз використовує сервіс хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming. Нагадаємо, що хмарний ігровий сервіс від Xbox підтримується на сучасних телевізорах Samsung, через ігровий додаток Gaming Hub.

Xbox Cloud Gaming постачається з підпискою рівня Xbox Game Pass Ultimate і надає змогу грати в сотні ігор із віддаленого сервера на базі Xbox. Вам не потрібно встановлювати гру. Також всі ваші файли збереження та прогрес з консолі Xbox або програми Xbox на ПК вже будуть там. Це чудовий спосіб просто швидко протестувати ігри, особливо в ситуаціях обмеженої наявності ігрових пристроїв. Однак пограти з використанням Xbox Cloud Gaming у ту саму неймовірно популярну гру нашому другу так і не вдалось, і ось чому.

Надмірна популярність є шкідливою

Нещодавно, здається, успіх Palworld призвів до каскаду черг у сервісі потокового передавання ігор Xbox Cloud Gaming. Palworld має солідні 8 мільйонів проданих копій на ПК протягом тижня (і це лише версія гри з магазину Steam). І хоча ми не маємо чітких цифр щодо версії для Xbox, вона займає високі позиції в списку найпопулярніших ігор у магазині. Здається, це також може бути винуватцем тривалої черги для доступу до гри у Xbox Cloud Gaming.

На Reddit, де зараз відбувається більшість обговорень Xbox Cloud Gaming, має щомісячну тему для скарг у черзі, оскільки їх стало дуже багато.

Спроба запустити Palworld призвела до невизначеного таймера черги. Деякі з наших друзів у Європі також стикалися з подібними чергами, що тривають від 20 до 40 хвилин.

Корпорація Майкрософт розглядає хмару як один зі способів розвитку екосистеми Xbox за межі типового геймінгу на консолі чи ПК, але важко зрозуміти, як вона цього досягне, поки час у черзі залишається таким тривалим. Хоча враховуючи досвід Boosteroid та GeForce NOW, все виглядає не так і погано.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.