Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

9 ігор вийдуть у Game Pass на початку грудня

Поділіться новиною з друзями

Оголошено грудневу лінійку ігор для Game Pass Ultimate. У першій половині місяця у сервісі хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming буде додано 9 ігор, у тому числі деякі великі ігри, такі як Far Cry 6.

Це на додаток до Remnant 1 і 2, а також Killer Instinct, які були додані до хмарної служби наприкінці листопада.

Ігри які незабаром з’являться в Game Pass

У SteamWorld Build ви повинні втекти від вмираючої планети, побудувавши шахтарське місто, щоб викопати життєво важливі, давно втрачені технології. Задовольняйте постійно зростаючі потреби своїх громадян, торгуйте ресурсами та захищайте свою шахту від істот, які ховаються внизу.

Far Cry 6 –  ласкаво просимо до Яри, тропічного раю, який завмер у часі. Будучи диктатором Яри, Антон Кастільо має намір повернути своїй нації колишню славу будь-якими необхідними засобами, а його син Дієго йде його кривавими стопами. Їхнє панування викликало революцію.

World War Z: Aftermath — це найкращий кооперативний зомбі-шутер і наступна еволюція оригінального хіта World War Z, який зараз захопив понад 15 мільйонів гравців. Змагайтеся з натовпами ненажерливих зомбі в напружених сюжетних епізодах у нових спустошених зомбі місцях по всьому світу.

Зберіть своє стадо та вирушайте в Goat Simulator 3. Абсолютно нова, повністю реалістична пісочниця для кількох гравців на фермі.

Rise of the Tomb Raider : 20 Year Celebration включає базову гру та Season Pass з абсолютно новим вмістом. Дослідіть маєток Крофт у новій історії «Кровні зв’язки», а потім захистіть його від вторгнення зомбі в «Кошмарі Лари».

Clone Drone in the Danger Zone — це воксельний робот, де можна відрізати будь-яку частину вашого тіла. Завантаживши свій розум у робота-гладіатора, ви повинні пережити зловісні випробування на арені.

Tin Hearts – За кожним геніальним винаходом ховається чарівна історія. Проведіть загін олов’яних солдатиків через чарівний світ, наповнений іграшками, у цій захоплюючій сюжетній пригодницькій грі-головоломці від членів команди, яка створила вам Fable.

While The Irons Hot – перекуйте село коваля на острові найкращих майстрів землі! Увійдіть у світ досвідченого коваля для хитрої пригоди, наповненої таємницею та чарівністю. Дослідіть країну Елліан і доведіть, що молот, ковадло та ваша кмітливість можуть подолати будь-яке випробування.

Spirit of the North: Enhanced Edition — це однокористувацька пригодницька гра від 3-ї особи, натхненна захопливими таємничими пейзажами Ісландії. Грайте за звичайну руду лисицю, чия історія переплітається з охоронцем Північного сяйва, лисицею-духом.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.