Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

6 ігор покинуть Game Pass Ultimate у 1-й хвилі листопада

Поділіться новиною з друзями

Xbox анонсувала 6 ігор, які вийдуть із хмари 15 листопада. Цього місяця є ряд ігор, але вони повинні звільнити місце для 7 нових ігор, які з’являться протягом наступних кількох тижнів. Щорічне оновлення Football Manager замінює гру минулого року, і цього місяця ми замінимо каву на чай із додаванням Spirittea. Exapunks також залишає сервіс, але його версії для хмарної гри немає.

Coffee Talk

Coffee Talk — це симулятор приготування кави та душевної розмови про те, як вислухати проблеми сучасних людей, натхненні фантазією, і допомогти їм, подаючи гарячий напій.

Ghost Song

На безлюдному місяці Лоріан прокидається від сну довго дрімаючий смертельний костюм. Подорожуйте під поверхню в атмосферній двовимірній пригоді самопізнання, стародавніх таємниць і космічного жаху. Досліджуйте звивисті печери та набувайте нових здібностей, щоб розкопати давно приховані секрети цього чужого світу.

Gungrave G.O.R.E

Gungrave GORE — це стильний бойовик від третьої особи від південнокорейської студії IGGYMOB, у якому ви берете на себе роль Грейва, стрілка воскресіння та жахливого антигероя вашої мрії, який знищує безліч ворогів у кривавому балеті куль.

Football Manager 2023

Створіть команду своєї мрії, перехитріть своїх суперників і відчуйте хвилювання великих європейських вечорів у Лізі чемпіонів УЄФА. На вас чекає шлях до футбольної слави.

Lapin

LAPIN — це двовимірний точний платформер, у якому грає група відважних дослідників кроликів. Раніше п’ять кроликів жили під парком, але будівництво змусило їх покинути свою улюблену нору. Допоможіть Лібе та її друзям досліджувати світ із точним керуванням і стрибайте до кінця пригоди!

Townscaper

Будуйте химерні острівні містечка зі звивистими вуличками, невеликими хуторами, високими соборами, мережею каналів або небесними містами на палях. Будуйте місто своєї мрії, квартал за кварталом.

Немає цілі. Немає реального геймплея. Просто багато будівель і багато краси. Це воно.

Хоча завжди прикро, коли ігри залишають бібліотеку Xbox Game Pass і Xbox Cloud Gaming, важливо, що нові ігри регулярно додаються до служби. Гравці можуть з нетерпінням чекати появи нових захопливих ігор найближчим часом.

Гравці також можуть заощадити до 20% завдяки знижці на членство, щоб зберегти ці ігри у своїй бібліотеці!

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.