Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

3 гри виходять із Game Pass Ultimate

Поділіться новиною з друзями

Xbox анонсувала чотири ігри, які вийдуть із Game Pass Ultimate 15 грудня. У три з цих ігор зараз можна грати в хмарному ігровому сервісі. Цього разу небагато хмарних ігор, і дуже шкода їх втрачати, але вони принесуть 9 нових ігор протягом наступних кількох тижнів, включаючи Far Cry 6, Goat Simulator 3 і SteamWorld Build.

Chained Echoes 

Візьміть свій меч, направте свою магію або сідайте на борт свого Меха. Chained Echoes — це рольова гра в 16-розрядному стилі, дія якої відбувається у фантастичному світі, де дракони такі ж поширені, як і пілотовані механічні костюми.

Potion Craft: Alchemist Simulator

Це симулятор алхіміка, де ви фізично взаємодієте зі своїми інструментами та інгредієнтами для приготування зілля. Ви повністю контролюєте весь магазин: винаходьте нові рецепти, залучайте клієнтів і експериментуйте досхочу. Тільки пам’ятайте: все місто розраховує на вас.

Rubber Bandits

Це кримінально весела багатокористувацька партійна гра для 4 гравців. Завдяки 8 насиченим діями ігровим режимам гравці крадуть, б’ються та мчать до фінішу, маючи найбільше здобичі, щоб виграти!

Opus Magnus також залишає Game Pass Ultimate одночасно, але в цю гру не можна грати в хмарі.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.