Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

25 квітня Xbox Game Pass Ultimate отримає одну з найкращих ігор 2023 року

Після попереднього витоку інформації було підтверджено, що одна з найкращих ігор 2023 року вийде на Xbox Game Pass Ultimate 25 квітня.
Поділіться новиною з друзями

Як повідомлялося раніше, 25 квітня в Xbox Game Pass Ultimate вийде схвалений критиками пригодницький бойовик 2023 року Star Wars Jedi: Survivor. Саме цей сервіс підписки пропонує ряд ексклюзивних бонусів, які виправдовують його вищу вартість порівняно з іншими рівнями Game Pass. Саме цей рівень має дві основні переваги: доступ до бібліотеки ігор EA Play та сервісу хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming.

Підписавшись на рівень Ultimate, передплатники отримують доступ до всього, що є на інших рівнях Game Pass, а також до всього, що є частиною EA Play. Це означає, що передплатники можуть насолоджуватися безплатними пробними версіями найновіших ігор EA, а також грати в будь-які ігри, додані до бібліотеки. EA не випускає свої абсолютно нові ігри на EA Play у день їх релізу, але ігри, як правило, приєднуються до служби протягом року.

Xbox Game Pass Ultimate отримає Star Wars Jedi: Survivor 25 квітня

Star Wars Jedi: Survivor отримала вищі бали в рецензіях, ніж її попередник, Fallen Order. Загалом ця частина вважається однією з найкращих ігор, які були випущені у 2023 році. Якщо 2023 рік не був настільки насичений знаковими релізами, цілком ймовірно, що Star Wars Jedi: Survivor отримав би більше визнання нагороди наприкінці року. У будь-якому випадку можливість зіграти всю гру через підписку — це чудова новина, і підписники Game Pass Ultimate повинні обов’язково скористатися цією можливістю.

Цей тиждень є важливим для передплатників рівня Ultimate загалом. Оскільки передплатники також отримують доступ до всіх звичайних ігор Game Pass, це означає, що вони можуть ознайомитися з кількома іграми першого дня, зокрема Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes і, приєднавшись до Star Wars Jedi: Survivor 25 квітня. Game Pass вже багато років перебуває в гарячій смузі, і не схоже, що темп скоротиться.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.