Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Utomik відкриває нове партнерство з Lenovo в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Utomik оголосив про подробиці нового партнерства, яке вони розпочали з компанією Lenovo, виробником ігрових портативних пристроїв, комп’ютерів і різноманітних гаджетів.

У рамках нового партнерства було обрано пристрої Lenovo, як-от серії IdeaPad і IdeaCentre, що будуть постачатися з 12-місячним членством у хмарній ігровій платформі Utomik.

Ця пропозиція буде доступна в англомовних країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

«Ми раді співпрацювати з Lenovo, щоб запропонувати своїм клієнтам новий ігровий досвід. Завдяки величезній бібліотеці сервісу потокового передавання ігор Utomik у поєднанні з найкращими у своєму класі пристроями Lenovo ми дозволяємо користувачам насолоджуватися понад 1000 високоякісних інді, сімейних і AAA ігор без перешкод для гравців у всьому Азіатсько-Тихоокеанському регіоні», заявив Докі Топс, засновник і генеральний директор сервісу хмарних ігор Utomik.

Для отримання додаткової інформації відвідайте офіційний сайт сервісу – Utomik.com

Про сервіс хмарного геймінгу Utomik

Utomik — це всесвітня ігрова служба підписки, яка обслуговує ринки B2C і B2B за допомогою своєї гібридної ігрової платформи. Вона забезпечує чудову взаємодію з користувачем завдяки хмарним іграм і технології швидкого завантаження, що забезпечує плавну роботу гри в усьому світі. Такі партнери, як Samsung, LG і Hewlett Packard, приймають цю прогресивність, адаптуючи послуги Utomik до своїх продуктів.

Utomik підтримує постійно зростаючу бібліотеку з понад 1400 ігор на ПК, з яких більш ніж 300 доступні в хмарі для ПК, Smart TV і Android. Поєднання технології інтелектуального завантаження з хмарними іграми дозволяє користувачам платформи грати в дивовижні ігри коли завгодно та де завгодно з найкращим користувальницьким досвідом.

На жаль, в цей час на території України цей сервіс хмарних ігор не має офіційної підтримки. Але це не означає, що ви не маєте змоги ним користуватися. Якщо ви не хочете дарма витрачати кошти на те, що у вас цей сервіс нормально не запрацює, скористайтеся двотижневою пробною версією. Це надасть змогу вам протестувати сервіс, а потім вже повноцінно оплачувати його, якщо вас влаштує ігровий процес.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.