Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Utomik пропонує спеціальну безплатну пробною версією під час літньої гри

Хмарний ігровий сервіс Utomik оголошує про можливість випробувати сервіс безплатно до серпня 2024 року. Ось як ви це можете зробити.
Поділіться новиною з друзями

Святкуйте прихід літа за допомогою захопливої кампанії Summer Playcation від сервісу хмарного геймінгу Utomik. Запропоновано спеціальну безплатну пробну версію для нових користувачів. Ця акція запрошує геймерів зануритися у велику бібліотеку із понад 1400 комп’ютерних ігор і 350 ігор для Smart TV і пристроїв Android — і все це без необхідності вводити платіжні дані.

Отримайте безплатну пробну версію

Щоб розпочати безплатну пробну версію, просто зареєструйтеся на веб-сайті сервісу і введіть код «SPC24» або скористайтеся прямим посиланням тут. Ця пробна версія надає повний доступ до різноманітної колекції ігор Utomik, включно з популярними іграми та прихованими дорогоцінними каменями, гарантуючи, що кожен знайде щось для себе.

Безплатну пробну версію можна використати до 29 серпня, і вона доступна для всіх, хто має право на пробну версію. Насолоджуйтеся перевагами хмарного ігрового сервісу Utomik, який дозволяє транслювати ігри на кількох пристроях, включаючи ПК з Windows, телевізори Samsung і LG через програми Samsung Gaming Hub і LG Gaming.

Літо, повне ігор

Протягом літа сервіс потокового передавання ігор додаватиме до своєї бібліотеки ще більше дивовижних нових ігор, інді-перлин та ностальгічну класику. Незалежно від того, перебуваєте ви вдома чи в дорозі, ви можете насолоджуватися величезним вибором ігор Utomik на ПК, Smart TV або пристроях Android, завдяки чому грати будь-де та будь-коли легше, ніж будь-коли. Платформа Utomik підтримує безперебійну гру на мобільних пристроях і телевізорах, забезпечуючи гнучкість і зручність для всіх геймерів.

Не пропустіть цю неймовірну можливість відчути найкраще від ігор цього літа з Summer Playcation від Utomik!


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.