Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Utomik представляє свою кампанію «Throwback to 2023»

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Utomik оголосив про свою кампанію «Throwback to 2023» — ностальгічне святкування тогорічних ігрових моментів. Протягом січня 2024 року Utomik представлятиме добірку ігор, які справили значний вплив на сервіс потокового передавання ігор у 2023 році, включно з критиками та менш відомими іграми.

Кампанія має на меті об’єднати хмарних геймерів, щоб повернутися до чарівності та інновацій торішньої ігрової сцени. Від ідилічного світу Everdream Valley до пригодницьких ескапад Као Кенгуру, Utomik збирається продемонструвати різноманітність ігрових вражень, які набули великої популярності в хмарній ігровій аудиторії.

Utomik заохочує свою спільноту стежити за новинами своїх каналів у соціальних мережах, щоб отримати ексклюзивні відомості про найкращі ігри в різних категоріях, а також додатковий вміст, такий як поради щодо геймплею та інтерактивні опитування спільноти.

Деякі деталі про сервіс

Окрім ретроспективи, Utomik розширює свою бібліотеку новими ігровими доповненнями на січень, зокрема Viking Saga: The Cursed Ring і Princess of Tavern для Utomik Cloud Plan.

Сервіс хмарного геймінгу підкреслює гнучкість і зручність, дозволяючи користувачам перемикатися між пристроями, такими як смартфони, настільні комп’ютери та смарт-телевізори, не втрачаючи прогрес гри. Наразі сервіс хмарних ігор налічує 1400 ігор та понад 300 у хмарі Utomik. Все це ви можете випробувати скориставшись 14-денною безплатною пробною версією. Для цього вам достатньо зареєструвати акаунт та активувати пробну версію сервісу хмарного геймінгу. Це дуже зручний спосіб, щоб перевірити, як хмарні ігри працюють саме у вас, на вашому пристрої. Якщо вам сподобається, то можете після 14 днів безплатної версії заплатити повністю за місячну підписку.

А ви вже скористалися сервісом хмарного геймінгу Utomik? Як вам їх бібліотека ігор? Достатньо для вас ігор чи ні? Як вважаєте, для геймерів краще сервіс де за допомоги підписки є купа ігор, чи краще купувати ігри окремо, як це реалізовано у Boosteroid, GeForce NOW?


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.