Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Utomik додає чотири чудові гри для сімейного відпочинку

Сервіс хмарного геймінгу Utomik додає чотири абсолютно нові сімейні веселі пригоди. Погляньмо на ці ігри ближче.
Поділіться новиною з друзями

Відкрийте для себе світ захоплення з новою лінійкою сімейних ігор від хмарного ігрового сервісу Utomik, створених для нескінченних розваг як для дітей, так і для дорослих. Завдяки передплатній основі, отримати доступ до веселих пригод ще ніколи не було так просто.

Оновлення бібліотеки ігор Utomik

PAW Patrol Grand Prix!

Приєднуйтесь до Райдера та цуценят Щенячого патруля у захопливій грі на перегони PAW Patrol Grand Prix! Жодна траса не є надто важкою, і жодне цуценя не є надто малим, щоб приєднатися до веселощів. Зберіть свою сім’ю для жвавого змагання на дивані за участю до 4 локальних гравців. Ця гра, доступна для завантаження на ПК і доступна для гри через Smart TV і Android-пристрої, обіцяє години захопливих перегонів для всієї родини, будь-де та будь-коли.

PAW Patrol: On A Roll!

Будьте готові врятувати ситуацію разом із командою Щенячого патруля у грі PAW Patrol: On A Roll! Ця насичена діями гра пропонує 16 захопливих рятувальних місій, ідеальних для дітей різного віку. Підходить як для ПК, так і для потокової передачі на хмарній ігровій платформі Utomik, вирушайте в повну пригод подорож, щоб захистити Adventure Bay.

My Friend Peppa Pig

Зроби крок у світ свинки Пеппи з My Friend Peppa Pig. Безпечна, творча та весела гра для дітей різного віку. Дозвольте своєму крихітному шукачеві пригод створити власного персонажа та приєднатися до Пеппи у захопливих пригодах. Ідеально підходить для дитячих планшетів і телевізорів у вітальні, ця гра забезпечує нескінченні розваги навіть для найменших шанувальників Свинки Пеппи.

Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure

Приєднуйтесь до Скрета у веселій тривимірній пригодницькій грі Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure. Допоможіть шаблезубій білці зібрати легендарні кришталеві горіхи, розкидані по землі. Ця гра, яка підходить для гравців будь-якого віку, обіцяє сміх і захоплення для всієї родини.

Відчуйте зручність послуги передплати Utomik з безплатною 14-денною пробною версією, яка пропонує доступ до широкого спектра веселих ігор для дітей та сімей. Незалежно від того, чи граєте ви на комп’ютері, мобільному телефоні чи телевізорах Smart TV, як-от Samsung, HP, LG та VIDAA/HiSense, Utomik надасть цікаву гру для кожного. Почніть свою сімейну пригоду сьогодні.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.