Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Utomik додає 5 чудових ігор для сімейного відпочинку

Сервіс хмарного геймінгу Utomik продовжує оновлювати свою бібліотеку ігор. Цього разу до бібліотеки потрапило відразу 5 нових ігор.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Utomik продовжує розширювати свій каталог ігор, задовольняючи різноманітні вподобання геймерів. Для декого, мабуть, здається, що хмарний ігровий сервіс робить це повільно, але краще вже так, ніж ніяк. Останні доповнення до хмарної бібліотеки приносять поєднання пригод, стратегій і розгадування головоломок. У ці ігри можна грати на смартфонах, якщо ви наразі перебуваєте в дорозі.

Нові ігри, доступні в Utomik:

Hermes 4: Tricks of Thanatos

Хтось відчинив ворота пекла і дозволив проклятим втекти в царство живих. Вам потрібно боротися зі злими духами. Покличте напівбогів надати допомогу та відновити життя ц всьому світі.

Robin Hood: Spring of Life

Приєднуйтеся до знаменитого злодія та його банди веселих розбійників, які переслідують лиходія Гізборна через величезне й обложене королівство. Дорогою вам буде доручено врятувати короля Річарда зі світу мрій, де втілилися його дитячі страхи.

Suddenly Meow 2

У другій частині фантастичної гри кіт Тім жадає нових пригод. Лорд Девіус звільнився від печаті фей, і тепер його зловісна тінь загрожує миру лісу.

Travel Mosaics 13: Spectacular Amsterdam

Travel Mosaics 13 – Spectacular Amsterdam перенесе вас у прекрасну Голландію на спокійні канікули. Прогуляйтеся мальовничим містом і помилуйтеся чудовими видами. Під час гри ви зустрінете дуже багато прекрасних місць.

Travel to Canada

Travel to Canada — це захоплива міжнародна подорож. Будьте готові дослідити багату культуру Канади, натхненну французьким та англійським впливом. Пориньте в 10 чудових міст і краєвидів.

Завдяки цим доповненням сервіс потокового передавання ігор Utomik продовжує зміцнювати свою позицію як популярного сервісу з доступними і різноманітними іграми. Зручно грати на смартфонах через хмару, гарантуючи, що геймери зможуть насолоджуватися своїми іграми, куди б вони не пішли.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.