Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Цього тижня на Utomik Cloud вийдуть чотири ігри

Поділіться новиною з друзями

Після всіх випусків на Хелловін минулого тижня Utomik оголосив, що 9 листопада до їхнього каталогу буде додано п’ять нових ігор. З цих п’яти ігор чотири будуть доступні через Utomik Cloud. Це означає, що в ці ігри можна буде грати на сумісних смартфонах і смарттелевізорах.

Анонсовані хмарні ігри Utomik

Townscaper

Будуйте химерні острівні містечка зі звивистими вуличками, невеликими хуторами, високими соборами, мережею каналів або небесними містами на палях. Будуйте місто своєї мрії, квартал за кварталом.

Scarf

Шарф – це атмосферна та емоційна подорож про те, що означає бути героєм. Пригодницька гра, яка поєднує головоломки та 3D-платформи. Досліджуйте чудово створені світи та відкривайте свою справжню долю за допомогою шарфа у формі дракона.

Astrea: Six-Sided Oracles

Astrea — це рогалик зі створенням колод у DICE, який перевертає сценарій для будівельників колод, використовуючи кубики замість карток і унікальну подвійну систему «шкоди»: очищення проти псування. Незабаром гра з’явиться в Utomik Cloud разом з іншими іграми.

Grime

GRIME — це швидка й невблаганна рольова гра в жанрі бойовик-пригода, у якій ви розбиваєте своїх ворогів за допомогою живої зброї, яка змінює форму та функції, а потім поглинаєте їхні останки чорною дірою.
Окрім цих хмарних ігор, користувачі Utomik також отримають доступ до RollerCoaster Tycoon Classic для ПК.
Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.