Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Як Shadow PC може змінити ваш ігровий досвід за допомогою модів

Поділіться новиною з друзями

Ви завжди хотіли пограти в Skyrim із графікою AAA-якості 2023 року, пограти за Імператора Палпатіна в Stellaris або навіть… проїхатися на метро в Cyberpunk 2077 (актуально було до останнього оновлення гри)? Моди можуть змінити ваші ігрові враження, а в хмарі це можливо лише з сервісом хмарного геймінгу Shadow PC.

Комп’ютерні геймери це добре знають – модифікована гра може жити десятиліттями. Візьмемо приклад STAR WARS: Empire At War, випущену у 2006 році: шістнадцять років потому, завдяки Empire at War: Remake 4.0 mod, ця стратегічна гра отримала нове життя. Цей досвід дозволить вам заново відкрити цю легендарну гру, незалежно від того, забули ви про неї чи ніколи не грали в неї. Встановлення модів — це не лише зміна статистики: часто це різко покращує якість графіки та повністю переглядає спосіб гри. На щастя, серед хмарних ігрових сервісів тільки Shadow PC дозволяє ними користуватися! Звичайно, якщо ми говоримо про сторонні моди, а не ті що створено спеціально для гри у внутрішньому магазині цієї ж гри. В цьому випадку підійдуть і інші хмарні ігрові платформи.

Це може здатися складним завданням, але будьте впевнені, сьогодні доступно багато інструментів. Завдяки таким платформам, як Steam Workshop, інструментам, наданим розробниками, або менеджерам модів, таким як Vortex Mod Manager або Mod Organizer, доступ до нового вмісту є у кожного хмарного гравця. Вам просто потрібно встановити його кількома клацаннями, щоб він перейшов у потрібну теку, і ваша гра буде готова до роботи.

Minecraft

І якщо є якась гра, яка знає, як працювати з модами, то це Minecraft. Понад десять років гравці розважалися, перетворюючи його, щоб створювати нові пригоди, будувати складні заводи та навіть ставати сучасними архітекторами. Просто встановіть мод Cocricot разом із пакетом текстур, щоб перейти до зовсім іншої гри. Ви можете знову відкрити для себе чарівність квітучого заміського будинку або вибрати сучасний і затишний інтер’єр. Повторно відкривати Minecraft у такий спосіб із хорошим пакетом шейдерів — справжнє задоволення, і, чесно кажучи, досить дивно, коли ви звикли грати без нього.

Bethesda є королем моддингу

Ще один символічний випадок: ігри Bethesda. Ця відома студія заохочувала свою спільноту до переосмислення своїх ігор. Моди для Skyrim, наприклад, дозволяють повністю змінити ігровий досвід. Від приголомшливих візуальних покращень до нових квестів і доданих персонажів, можливості безмежні. Деякі пакети модів навіть дозволяють вам насолоджуватися повністю переробленим ігровим досвідом або навіть іншою грою, наприклад у Fallout 4, де завдяки проєкту Mojave можна зіграти в повний ремейк Fallout: New Vegas. Найновіший випуск від Bethesda Game Studios, Starfield, не став винятком і вже пропонує десятки модів, деякі з яких значно покращують ігровий досвід. Інші мають сумнівну корисність, але ви — головний суддя!

Змінити світ за допомогою Paradox

Якщо вам подобається грати в гросмейстера чи диригента, ігри Paradox створені для вас. Чи то в Cities: Skylines, де ви можете побудувати місто своєї мрії, чи в Stellaris, де ви можете підкорювати та трансформувати галактику, моди додають безмежні можливості. Від нових сценаріїв до модифікацій ігрової механіки, моди дозволяють налаштовувати свій досвід і продовжувати життя гри майже на невизначений термін. Cities: Skylines II доступна з 24 жовтня з покращеннями, значною мірою натхненними спільнотою модифікаторів. Гру, в яку, звичайно, можна грати на Shadow PC… разом з усіма майбутніми модами!

Тож не гайте часу, заново відкрийте для себе улюблені ігри завдяки модам! З Shadow PC у вас є можливість трансформувати ваші улюблені ігри та робити їх унікальними. А в хмарі це лише на Shadow PC.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.